Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 17 435 kJ / 4 167 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 64,49 g |
Tuky | 188,60 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 2,14 g |
Sodík | 504 mg |
Sůl | 1,28 g |
Sacharidy | 552,96 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 9. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Moučník, který se udělá sám
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/p2gX
Moje poznámka
Moučník, který se udělá sám
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/p2gX
Nejnovější recepty
Kinder mléčný řez se šlehačkou a kondenzovaným mlékem
Přidáno před 5 hodinami
Sýrová tortilla à la garlic bread
Přidáno před 6 hodinami
Toast s vajíčkem a anglickou slaninou
Přidáno před 14 hodinami
Brokolicový chlebíček s cottagem
Přidáno před 17 hodinami
Linecké sušenky s čarodějnickým tématem
Přidáno před 18 hodinami
Kuřecí vývar s domácí těstovinou
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Konfitovaná hovězí líčka
supportorlik před 14 minutami
Krůtí kapsa se špenátem
Monisek86 před 24 minutami
Tvarohové řezy
Monkrizova před 56 minutami
Karlovarský knedlík
Jindrulina před 1 hodinou
Španělské ptáčky z vepřového
MichalStolda před 1 hodinou
Kuřecí přírodní plátek
Zemoska před 2 hodinami
Opékané gnocchi se slaninou a houbami
Jan Nemec před 2 hodinami
Pečená kuřecí stehna na kari s bramborem z jednoho pekáčku
Habina před 2 hodinami
Jarní osvěžení s vejci
TondaJ před 3 hodinami
Tématické fráze:
inteligentní moučník,
inteligentní buchta,
chesake,
buchta péřovka,
moucnik panda,
inteligentní řezy,
zajímavé moučníky,
recept na gofry-video,
zajímavý moučník,
jak si sám udělat francouzský cop,
jak si sám udělat francouzský cop,
péřovka buchta,
pudinkace,
moučnik s kivi,
croasant recept,
francouzský croasant recept,
moučníky s kivi,
buchta panda,
recept l.hrušky korbáčik,
buchta s kivi
Suroviny:
cukr krupice,
máslo,
žloutek,
mouka polohrubá,
cukr vanilkový,
mléko,
Komentáře (43)
Radši zůstanu u klasiky piškot-tvaroh-rosol.
Nekritizuju, jen u nás doma se to prostě neujalo, škoda, ten recept se mi vážně líbí.
P.S.: Před chvílí volaly obě babičky,kterým jsem dovezla dezert na otestování a říkaly,jak jim ta má nová TVAROHOVÁ buchta chutnala