Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 693 kJ / 2 795 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 40,08 g |
Tuky | 173,83 g |
Vláknina | 10,50 g |
Cholesterol | 723 mg |
Sodík | 84 mg |
Sůl | 0,51 g |
Sacharidy | 262,25 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 12. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Šlehačkové cukroví
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lp77
Moje poznámka
Šlehačkové cukroví
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lp77
Nejnovější recepty
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno před 5 hodinami
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno před 5 hodinami
Jemná buchta s mletým mákem
Přidáno před 5 hodinami
Květákové karí placičky
Přidáno před 18 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 19 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno 3. 5. 2025 06:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí prsa Kung pao s mandlemi
Severynka před 1 minutou
Pizza Valencia
Alena194 před 3 minutami
Kuřecí stehna z horkovzdušné fritézy
Tom_Krupa před 7 minutami
Pizza šneci z domácího těsta
Qw13 před 57 minutami
Cizrnová polévka s mangoldem a zeleninou
Masula před 1 hodinou
Bábovka s povidly
jvsjvrj před 1 hodinou
Jahodový džem
Jolinka před 1 hodinou
Hovězí (kližka) na houbách
mb130 před 1 hodinou
Drobenkový koláč s pudinkem a jahodami
UnholyKetty před 1 hodinou
Pavučinkový makový závin.
Veronika.Hrozna před 2 hodinami
Tématické fráze:
šlehačkové cukroví,
šlehačkové pečivo,
slehackove vanocni cukrovi,
šlehačkové vánoční pečivo,
podvodnice cukroví recept,
vánoční cukroví,
recept na šlehačkové cukroví,
šlehačkové cukroví z polohrubé mouky,
vanocni cukrovi z polohrube mouky,
šlehačkové cukroví foto,
vánoční pečivo šlehačkové,
vanocni šlehačkové cukroví,
masarykovo oblíbené cukroví,
vyfouklé žloutkové cukroví,
šlehačkové pečivo recept,
šlehačkovi pečivo,
slehackovy pecivo,
šlehačkkové cukroví,
vánoční šlehačkové pečivo,
recepty na cukroví
Suroviny:
mouka polohrubá,
máslo,
šlehačka,
prášek do pečiva,
žloutek,
cukr vanilkový
Komentáře (2)