Kakaový krém do řezů

eva hubova Kuchařka:

Moučníky , Krémy, polevy, náplně 7 názorů

vyšlehaný krém
57
Recept si zatím oblíbilo 7 kuchařů

Suroviny

250 g 100% tuku Omega
150 g cukr moučka
35 g kakaa
rum dle chuti
Recept si zatím oblíbilo 7 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Omegu rozpustit, do vlažné vmíchat cukr a kakao a nechat ztuhnout.

  2. Pak vyšlehat nejlépe ručním šlehačem a přidat rum dle chuti.

Poznámka

Druhý krém:

250 g 100% tuku Omega, 300 g čokolády na vaření, postup jako u předešlého krému.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 6 kuchařů a kuchařek


Ohodnoťte recept: Kakaový krém do řezů

1

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo