Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 098 kJ / 741 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,77 g |
Tuky | 80,34 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 131 mg |
Sodík | 809 mg |
Sůl | 2,02 g |
Sacharidy | 1,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 7. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Žampiónová omáčka - majonézová studená
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xoxP
Moje poznámka
Žampiónová omáčka - majonézová studená
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xoxP
Nejnovější recepty
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno před 2 hodinami
Květák bez smažení
Přidáno před 5 hodinami
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno před 8 hodinami
Cuketová směs na cokoli
Přidáno před 13 hodinami
Broskvový páj s tvarohem
Přidáno před 15 hodinami
Krkovička v pivní marinádě
Přidáno 1. 7. 2025 13:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sněhový rybízový koláč
upavla před 2 hodinami
Pomerančovo-meruňkový nanuk
Sahula před 3 hodinami
Pravý vepřový guláš
MichalP před 6 hodinami
Vepřový perkelt
MichalP před 6 hodinami
Brambory zapečené s uzeným a cibulí
Elen0766 před 7 hodinami
Bábovka Ing. Petr
Veronika834 před 8 hodinami
Tvarohovo-citrónová bábovka
Lendoulinecek před 8 hodinami
Bramborové noky (gnocchi) se smetanou a sušenými rajčaty
NikolaP před 10 hodinami
Kuřecí stehna po provensálsku
E. J. K. před 11 hodinami
Tématické fráze:
receptura zampionove omáčky,
studena houbova omacka,
studená omáčka,
houbový dip za studena,
houbova smetanova omacka ke grilovacce,
majonézové omáčky k masu,
domácí tatarský omáčka receptura 10 porci,
řampionova omačka zastudena,
zampionova omáčka k panence,
majonezova omacka na steak,
dochucení žampionové omáčky,
jemná žampionová omáčka,
žampionová omáčka s vínem,
žampionová omáčka recept
Suroviny:
žampióny,
olej,
majonéza,
mléko,
víno bílé,
sůl,
pepř bílý,
šťáva citronová,
cukr moučkový
Komentáře (10)
rebeka: špagi už odpověděla
1974andrea: Omáčka je dost jemné houbové chuti a já bych ten žampion restla na oleji, řekla bych, že se líp uvolní vůně a chuť a víno dala až pak na dochucení do omáčky. Víno dávám i do domácí tatarky
Rebi, no do těch Receptur
proč sem lezu tak pozdě