Suroviny pro 1
1
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 222 kJ / 770 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 35,00 g |
Tuky | 70,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 105 mg |
Sodík | 140 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 0,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 12. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečená vepřová žebra Long time
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9Lz8
Moje poznámka
Pečená vepřová žebra Long time
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9Lz8
Nejnovější recepty
Jahodový jogurt
Přidáno před 14 hodinami
Lotus poháry s ovocem
Přidáno před 21 hodinami
Rýže s brokolicí, kapií, žampiony a kukuřicí
Přidáno 13. 6. 2025 08:39
Bramborové chipsy z HF
Přidáno 13. 6. 2025 06:00
Grilovací marináda s polotmavým pivem
Přidáno 12. 6. 2025 21:11
Kachní játra s uzeným bůčkem na bílém víně
Přidáno 12. 6. 2025 21:06
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Květáková polévka s koprem
Valis před 26 minutami
Jednoduché langoše
Veronika_1 před 41 minutami
Jihočeská kulajda
misak2 před 1 hodinou
Dršťková polévka z předvařených drštěk I.
Drejka741 před 2 hodinami
Kuřecí prsa na žampionech
Popelka888 před 3 hodinami
Perníková roláda
Chmelova před 3 hodinami
Koprová polévka
Radka61 před 7 hodinami
Jednoduchý (ovocný) broskvový koláč s medem
La Bete před 8 hodinami
Jahodové smoothie
Valis před 15 hodinami
Jihočeský kynutý koláč
Vlasti80 před 16 hodinami
Tématické fráze:
pomalu pecena veprova zebra,
pečená žebra,
pečená vepřová žebra recept,
recepty na pečena žebra vepřova,
pečená vepřová žebra,
vepřové žebra,
recepty na pečené vepřové žebra,
pečená žebra recept,
pomalu pečená žebra,
vepřové žebro,
pečené vepřové žebro,
vepřová žebra,
recept žebra z divokého prasete,
pečené žebra,
vepřové žebro recepty,
pecene veprove zebra,
recept na pečené vepřové žebro,
pečeme žebra,
vepr zebra,
pečená vepř žebra
Suroviny:
žebra vepřová,
česnek,
sůl,
koření na šašlíky,
kmín celý,
paprika sušená pálivá,
brambory
Komentáře (17)