Žebra po mysliveckou

Drahos z kamene Kuchař: Drahos z kamene

Doba přípravy: 180 4 porce Vepřové maso 0 názorů

Suroviny

2 kg vepřových žeber
1 jalovec
1 nové koření
harissa
4 bobkové listy
0.5 litru bílého vína
větvička rozmarýnu
sůl
10 kuliček pepře
3 stroužky česneku
2 cibule
Recept si zatím oblíbil 1 kuchař

Postup přípravy receptu

  1. Žebra jsem osolil, přidal jsem nakrájený česnek, cibuli, posypal Harissou, celý pepř, bobkový list, jalovec, nové koření, 0,5 litru bílého vína.

  2. Dáte do předem vyhřáté trouby na 150°C a pečete tak dlouho, až maso skoro odpadá od kosti

Poznámka

Pečte žebra přikryté, jak budou hotová, tak je dopečte odkrytá na 10 minut na 220 stupňů

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 345 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Žebra po mysliveckou

K receptu nejsou žádné komentáře.

Tématické fráze: myslivecké recepty uzená pečená žebra předem vařená