Patizon s cesnakovymi zemiakmi

vybusna Kuchařka: vybusna

Zeleninová jídla 1 názor

Suroviny

patizon
brambory
vajíčko
strouhanka
hladká mouka
česnek
maslo
Recept si zatím oblíbilo 5 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Patizon osupame, zbavime jadierok, nakrajame na ploche kusky, osolime a nechame vypotit. Obruskom ich trochu osusime a potrieme narezanym cesnakom.

  2. Obalime v trojobale a smazime ponorene v oleji.

  3. Zemiaky ocistime, nakrajame na hrubsie platky a uvarime v osolenej vode. Po uvareni a zliati vody, do zemiakov vhodime vacsi orech masla a pretlacime do nich 2 struciky cesnaku. Opatrne premiesame a zasypeme posekanym cerstvym koriandrom.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdíleli již 3 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Patizon s cesnakovymi zemiakmi

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Tématické fráze: patizon na grilu patyzon nakládaný patizon recept patison pěstování nakladany patizon patizon na gril nakládané patizony patizon-recepty recepty-patizon patyzon recepty smažený patizon vaření patizon patizon-recept jak upravit patyzon patizon gril pěstování patisonu patizon recepty na grilu zavarovani patizon pomazánka z patizonu patizon na grilu recept

Zapomněl/a jsem heslo