Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Patizonřízky s česnekem a bílým jogurtem

Hodnocení receptu je 4,7 (9×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Katerina Valigurova Katerina Valigurova

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Omytý patizon nakrájíme na plátky asi 1 cm silné (já krájela neloupaný i s pecičkami, ale někdo slupku okrajuje i pecičky dává pryč), poté jednu stranu posolím, druhou potřu prolisovaným česnekem a klasicky obalíme v trojobalu. (mouka, vejce, strouhanka). Krok 2: Smažíme na rozpáleném oleji, jako příloha jsou nejvhodnější brampory s máslem a čerstvá zeleninka s bílým jogurtem, do kterého jsem dala prolisovaný, posolený česnek

Zveřejněno 5. 8. 2012

Poznámka autorky Katerina…

Patizon se po nakrájení potí, zvláště když se posolí, tak šup šup s obalováním, nebo ho nechat vypotit a osušit....dělala jsem ho poprvé a snědli všichni ( i manžel, který vždy hledá maso ).

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Patizonřízky s česnekem a bílým jogurtem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/lXGJ

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Patizonřízky s česnekem a bílým jogurtem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/lXGJ

Marie

Tématické fráze:
řízek z patizonu, rizky z patyzonu, co uvarit z patizonu, řízek z patyzonu, patizon jako řízek, patizon rizek, dobroty z patyzonu, buchta z patizonu, rizky z patisonu, co je patizon, kuřecí maso s bílým jogurtem, dobroty z patizonu, rizek s patyzonu, řízek s patizonu, patizon na rizek, patizon buchta, patizon, riski z patizonu, řízek z patizonu, maso s bilym jogurtem

Suroviny:
patizon, sůl, česnek, jogurt bílý, vejce, mléko, mouka, strouhanka, máslo, brambory

Přidat fotografie receptu