Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rybízový koláč s krustou

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

11. 7. 2008 17:01

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie11 612 kJ / 2 775 kcal
Bílkoviny51,39 g
Tuky66,18 g
Vláknina7,50 g
Cholesterol 905 mg
Sodík 364 mg
Sůl1,11 g
Sacharidy489,80 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Recept na webe uverejnila pani Oumarova.

tento a moje dalsie recepty najdete na

http://chalupnikovi.com/recepty/?p=624

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

vybusna vybusna

8. 7. 2020 12:57

lenuleee: dobrý deň, na svojom blogu tieto údaje všade uvádzam a tam som Vám aj napísala odpoveď.

lenuleee

7. 7. 2020 17:31

Já bych poprosila o informaci, na jak velkej pekáč těsto je. Málokdo totiž tohleto napíše a je to dost důležitý, protože pekáč by měl bejt nachystanej předem. Díky

Ivena

30. 7. 2016 11:21

Koukám, že recept je už starší, ale já ho dnes dělala poprvé. K rybízu jsem přidala maliny a ostružiny a byl fakt VYNIKAJÍCÍ!!
:yes::-*:-*

Radka Tomsová

13. 7. 2015 11:28

Mě se to určitě srazí. Když se vyndá nedopečené těsto a na to dá sníh se sněhem, opravdu mám obavu, že se mi to srazí, jako vždycky všechno.:-/

Maja

5. 7. 2015 19:08

Dozral rybiz.tak jsem se vrhla do buchty.je v troube.ale uz ted vypada skvele.snad bude i dobra.diky za rychly a doufam skvely recept:-D.

Markéta

16. 11. 2013 19:06

Lehké, levné, rychlovka a superní mnamka!!!! Díky za recept. :yes::yes::yes::-):-):-)

míša

16. 3. 2013 14:18

Taky výbroný koláček! Mnam delam uz podruhé a moc se na něj těším!:-8

Lucka

2. 9. 2012 10:25

Vypadá to skvěle:yes:jdu na to:-D

Jiřička

1. 7. 2012 10:45

No tak toto je bomba. Všem moc doporučuji k vyzkoušení. Koláč znám, dělám a vždy sklízím pochvalu. Je fakt moc dobrý. Dík za připomenutí. Hned jak bude rybíz jdu na to. Jedla jsem i s borůvkami, nebyl špatný, ale rybízový nepředčil. :-)

Hanka

1. 7. 2012 08:07

Včera jsme s dcerou upekli a nemá chybu, rybíz jsme namíchali klidně s černým - kuličky se nikam nepropadli, není to tučné a chuťově excelentní, dnes dělám dvojitou dávku :-K:-K:-K :yes::yes::yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

9. 11. 2009 15:18

vybusna, neříkalas něco, že na to pečení moc nejsi? Pokud teda nejsi, tak to bych taky tak chtěla nebýt, tohle se ti moc povedlo a já letím s plusem!:yes:

Sabrina

9. 11. 2009 14:50

Koláč vypadá báječně a určitě i tak chutná.Ukládám do oblíbených a co nejdříve určitě vyzkouším.:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Edice Toprecepty.cz

Kuchařky a kalendář

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: rybízový koláč rybízový koláč s tvarohem ribizovy kolac rybízový koláč se sněhem rybízový koláč recept rybízová buchta se sněhem kynutý rybízový koláč rybízoví koláč recept na rybízový koláč ribízová buchta ribizovi kolač rybizovy koláč rybízový rybízový koláč kynutý recept rybízový koláč zasněžená rybízová buchta rybízový koláč se sněhem top recepty rybizova buchta recept rybízový koláč s tvarohem a sněhem kynutá rybízová buchta

Suroviny: máslo, vejce, cukr krystal, cukr moučkový, mouka polohrubá, prášek do pečiva, rybíz, borůvky, cukr skořice, mléko

TopRecepty.cz

Rybízový koláč s krustou

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/MOG