Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Patizon obalený v trojobalu se sýrem a jogurtem

Hodnocení receptu je 4,8 (13×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

8. 8. 2013 19:27

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 104 kJ / 264 kcal
Bílkoviny21,70 g
Tuky18,90 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 648 mg
Sodík 249 mg
Sůl0,53 g
Sacharidy1,75 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Katerina Valigurova Katerina Valigurova

26. 4. 2014 13:46

mňáám,mám slinu :-p

spagetka spagetka

14. 12. 2013 21:32

Nela:Já ho kupuju v kaufu nebo Albertu, ale je to tykvovitá zelenikna a k dostání spíš v létě a na podzim

Nela

14. 12. 2013 21:07

Ahoj :) Prosím vás, kde můžu patizon koupit? Nevím, jestli ho v supermarketech jen přehlížím nebo ho nikde nemají. Zatím jsem na něj nikde nenarazila :/ Děkuju moc :)

JanaDorazinova JanaDorazinova

10. 8. 2013 22:51

varilamyskakasicku: Dobrý nápad;-)

jarka skrobakova

10. 8. 2013 21:34

Pěkný recept, ještě jsem patizon nezkoušela, všechno je jednou poprvé že jo? :yes::yes::-p:-p:-K

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

10. 8. 2013 20:35

Jana Remkova: super Jani, díky za fotečku i skvělý nápad, dá se i vydlabat a naplnit a upéci, jako plníš lilek zkoušela jsem ho i na pánvi, je to snad i lepší, není vysušený, ráda bych si dala ještě,ale z nějaké zahrádky a veeeelký /dobrý je prý i obalený v rozdrcených kukuřičných lupínkách/ pak smažit;-):-p

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

10. 8. 2013 20:30

nigina: děkuji z krásnou fotečku:-p:-K

JanaDorazinova JanaDorazinova

10. 8. 2013 13:25

Já jsem si pořád říkala, kde dělám chybu, kde je ten trojobal?:-D. Ono je to jen v tom jogurtu se sýry a strouhance;-). Dala jsem Nivu a z druhého jídla, které jsem vařila mi zbyl tvrdý nastrouhaný sýr, tak jsem pak už vypla troubu a ty kousky posypala;-). Skvělé! Pekla jsem to jen na papíře a malinko pokapala olejem. Příště bych ještě přidala česnek. Chtěla jsem, nějak mi to vypadlo a joo, tu slupku jsem nakonec odkrojila, ikdyž to byl malý patizon, zdála se mi tvrdá. Přidávám foto, pokud nevadí:-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

10. 8. 2013 10:43

varilamyskakasicku: To máme někdy každý;-)

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

9. 8. 2013 21:04

Jana Remkova: měla jsem těžký den, den "D", pa pa, zkus ;-):-p

JanaDorazinova JanaDorazinova

9. 8. 2013 20:04

varilamyskakasicku: Díky, Ivo, čekala jsem, až mi odpovíš ;-)

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

9. 8. 2013 18:50

Jana Remkova: Janinko, ten patizon, je-li mladý, ma krásnou tenkou slupku, já ho ještě na chvíli ponořila do vody, omyla, a pak rovnou krájela, není mladý patizon vůbec tuhý, pak, jak smažíš, vše je měkkoučké, semínka nevydlabávám, četla jsem mnoho těchto receptů na netu a tak jsem to dle nich zkusila, paráda, dobrota, jak to bylo osmažené, ochucené, já jsem ani nepostřehla v chuti někde semínka, moc dobré, jak jsem psala, ale je to o každém, takže zkus, podruhé uvidíš sama;-):-p

magdalenka magdalenka

9. 8. 2013 11:59

Jana Remkova: Iva nižšie píše, že nelúpe, ani semená nevyberá. Ja lúpem vždy, aj semená odstraňujem - vadia nám, ako vidíš na šiestej fotke, už sú dosť veľké.

JanaDorazinova JanaDorazinova

9. 8. 2013 11:53

nigina: děkuji. Já jen, že na fotce to nevypadá, jako oloupané;-)

nigina

9. 8. 2013 11:29

Jana Remkova:patizon treba vždy ošúpať. Rozkrojíš na polovicu, aby sa s tým lepšie manipulovalo, vydlabeš vnútro. Škrabkou na zemiaky ošúpať povrch. Keď je povrch až príliš členitý, čo býva dosť často, tak najprv patizon rozkrájam na porcie - tie polovice krájam na pláty cca 1 cm hrúbky. Potom škrabkou jednoduchšie očistím.
Je to dobrota takto upravený patizon.:yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: patizon patizon recepty jak smažit patizon patizon se syrem patison recept recepty z patizonu jak loupat patizon obalený patyzon musi se patizon loupat recept z patizonu patyzon smažený patizon recepty patizon foto trojobal se sýrem patizon recept obalený patison loupat patizon patyson patison recepty smazeny patizon

Suroviny: patizon, vejce, jogurt bílý, sůl, sýr galbani grangusto, paprika sušená uzená, bylinky, olej, strouhanka

TopRecepty.cz

Patizon obalený v trojobalu se sýrem a jogurtem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/MXQA