Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 198 kJ / 286 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,20 g |
Tuky | 0,63 g |
Vláknina | 2,95 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 38 mg |
Sůl | 0,38 g |
Sacharidy | 64,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 30. 8. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jablíčkový dezert z polenty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7YNB
Moje poznámka
Jablíčkový dezert z polenty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7YNB
Nejnovější recepty
Květákové karí placičky
Přidáno před 8 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 10 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno před 18 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno 2. 5. 2025 18:49
Pizza Valencia
Přidáno 2. 5. 2025 15:03
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Valašské frgály
bodie před 4 hodinami
Kapr na zelenině
Blofas před 5 hodinami
Mokrá kokosová buchta
Surmei před 6 hodinami
Kuřecí stehna s bylinkami a šunkou
E. J. K. před 7 hodinami
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
chocho před 7 hodinami
Malinový koláč s pudinkem
Kamil1 před 8 hodinami
Povidlové koláče z kynutého jogurtového těsta
zujara14 před 8 hodinami
Honzovy kynuté buchty
Marcela0123 před 9 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 9 hodinami
Jogurtová bábovka
Cerpes před 9 hodinami
Tématické fráze:
moučník z polenty,
polenta s jablky,
polenta recepty,
jak se vaří polenta,
moučníky z polenty,
dezert na oslavu,
dezerti jabka,
recepty z polenty dia,
polenta na veceri,
polenta recept z mikrovlnky,
recept na moucnik z polenty,
jak vyrobit polentu,
susenky z polenty,
polenta,
jabko karamelovy dezert,
poenta s jablky,
moičník z polenty,
moucnik z polenty,
polenta jako dezert,
dezerty na oslavu recepty
Suroviny:
polenta instantní,
džus jablečný
Komentáře (4)
V líné variantě ohřeji 500 ml džusu asi na 2 min v mikrovlnce na plný výkon, pak přimíchám polentu (trochu méně asi 80 g) a opět vlním cca 3-5 min. Dokonce, když jsem na začátku dala jednou polenty více, dalo se vše ještě napravit a přimíchat džus.
Na rozlámané Jiřinky jsem dala několik lžic polentového dezertu a ozdobila kompotovanými třešněmi. Vše jsem nechala vychladit. Hezky to v lednici ztuhlo. Sušenky by možná ani být nemusely, ale kompotované ovoce je s dezertem moc dobré. Návštěva mlaskala.
Pokusím se přidat foto. Ještě jednou dík!