Drožďovka s václavkami a krupicovými nočky
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 3 177 kJ / 759 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 48,68 g |
Tuky | 37,36 g |
Vláknina | 46,40 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 195 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 33,90 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
18. 10. 2012 19:25
tejaja: aj ja si myslím...včera polievka, dnes guláš...už ich mám v mrazničke, v octe, aj čalamádu s nimi...zajtra vyrážam za nimi zas... a to som ich existenciu objavila len pred pár rokmi!
18. 10. 2012 19:21
magduška niet nad podpňovky
18. 10. 2012 17:57
Ďakujem...václaviek je tu teraz neskutočné množstvo, vždy sa idem iba akože prejsť a potom ich dovlečiem domov kopu. Tak sa ich snažím využiť aj netradične, v novej úprave.
18. 10. 2012 17:50
Ta teda bude!!
18. 10. 2012 15:14
Magdalenko,ani nevíš,jak ráda bych si dalaPolévečka vypadá moc dobře,mňam+11
18. 10. 2012 13:28
Magdalenko tu zlusím v sobotu
18. 10. 2012 08:28
droždí jsem do václavkové polévky nedávala, ale vše je jednou poprvé
17. 10. 2012 22:53
magdalenka:Já třeba klasickou houbovou smetanovou omáčku mám nejradši jen z hříbků, jinak mám ráda směsi A václavky, nejlepší houby v octě
17. 10. 2012 22:52
magdalenka: no, kdo se bojí, nesmí do lesa
a to poslední psané.. to ti nevěřím.. ty nejsi nepřejícná
a to poslední psané.. to ti nevěřím.. ty nejsi nepřejícná
17. 10. 2012 22:48
1974andrea:ja sa sama v lese bojím.
Neviem, ako je to vlastne s hríbami - pravými, ak sa dávajú do jedla samotné, mne sa zdajú nasladlé, preto mám radšej mix lesných.
Rebi, ja som zlá, už jej ich neprajem, pretože pravé hríbky som tento rok nenašla!
Neviem, ako je to vlastne s hríbami - pravými, ak sa dávajú do jedla samotné, mne sa zdajú nasladlé, preto mám radšej mix lesných.
Rebi, ja som zlá, už jej ich neprajem, pretože pravé hríbky som tento rok nenašla!
17. 10. 2012 22:45
rebeka: Rebi - já vím, že jste duše přející
17. 10. 2012 22:42
maris: ale my jen tak.. my ti to přejeme, že jo, Magdi nebo..
17. 10. 2012 22:42
magdalenka:Magdi, já jsem na houbách ráda sama. A myslím si, že václavky mají úplně jinou, ne-li lepší chuť než hříbky
17. 10. 2012 22:40
rebeka:buďte v klidu, už taky nemám, možná o vkendu, ale myslím že už moc nebudou
17. 10. 2012 22:39
rebeka:presne tak, iba tu dráždi človeka...
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Ananasové kytičky
Přidáno před 4 hodinami
Bramborový guláš s klobásou a paprikami
Přidáno před 5 hodinami
Caesar salát wrap
Přidáno před 6 hodinami
Chleba se lněným semínkem a bílým jogurtem
Přidáno před 20 hodinami
Mléčná rýže s lesním ovocem
Přidáno před 20 hodinami
Vepřové kotlety na zázvoru
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Buchta - prošívaná deka
Nicoolka uvařila před 1 minutou
Krémová pórková polévka
eliskac uvařil před 29 minutami
Mrkvový řez
Petula69 uvařila před 1 hodinou
Uzená krkovice pečená na zelí s bramborami
Pavelvan uvařila před 2 hodinami
Uzený vývar s uzenými knedlíčky
Fitulka uvařila před 2 hodinami
Výborný piškotový korpus na dorty
Mafka uvařila před 2 hodinami
Gratinovaná cuketa s brambory
Fitulka uvařila před 2 hodinami
Kuřecí chuťovky
Fitulka uvařila před 3 hodinami
Margot pohár
Foxina88 uvařil před 3 hodinami
Panenka pečená v pepřové omáčce
Irena_Hrr uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Bezdomovec díky pomoci lidí otevře vlastní kavárnu. Přitom hrozilo, že bude kvůli zákonům úplně bez peněz
Dršťky mají své příznivce, ale i odpůrce. Poradíme vám, jak je připravit a vykouzlit z této suroviny opravdovou lahůdku
Čínské retro řízečky: Z málo masa vyčarujeme hodně řízků a ještě do nich můžeme využít zbytky
Další recepty
Tématické fráze: houbová omáčka na smetaně s václavkami recept na ničevó dobra polévka z vaclavek polévka s václavkami
Suroviny: olej, droždí, houby václavky, sůl, pepř, nať celerová, nať petrželová, libeček, vejce, olej, krupice dětská
Drožďovka s václavkami a krupicovými nočky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GWWy
27 názorů