Dobrá cizrnová polévka
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 7 003 kJ / 1 674 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 106,14 g |
Tuky | 30,85 g |
Vláknina | 180,44 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 114 mg |
Sůl | 0,40 g |
Sacharidy | 155,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Takhle jsem dnes dělala cizrnu poprvé v životě a vůbec mě nezklamala. Improvizační polévka byla rozhodně lepší, než hrachová!
Šla by k tomu docela nějaká počesnekovaná bagetka, nebo osmažená houska. Dobrou chuť!
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
16. 9. 2010 10:38
23. 6. 2010 15:05
23. 6. 2010 15:00
13. 11. 2009 20:28
Jinak Vám musím říci, že děláte krásné moučníky.
11. 9. 2009 16:42
11. 9. 2009 16:14
11. 9. 2009 16:09
28. 4. 2009 08:12
28. 4. 2009 06:12
27. 4. 2009 17:11
27. 4. 2009 17:07
27. 4. 2009 16:58
27. 4. 2009 14:17
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 7 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 8 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 10 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 13 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 16 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 16 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Jednoduchý bramborový guláš s fazolemi
Golian uvařila před 3 hodinami
Kuřecí čtvrtky pečené na bramborách
Kamil@ uvařila před 7 hodinami
Minutková marinovaná krkovice s máslovou zeleninou
slavka744 uvařila před 7 hodinami
Mazanec pro Irenku
klara492 uvařila před 8 hodinami
Zapečené kuře s nádivkou
Lucamazi uvařila před 8 hodinami
Babiččiny blbouny
Witoraz uvařila před 8 hodinami
Hrachová kaše s uzeným, párkem a volským okem
Irena26 uvařila před 9 hodinami
Šopák
MarinetteQueen3 uvařila před 9 hodinami
Tvarohové lívance
Jana.pirova@seznam.cz uvařil před 10 hodinami
Velikonoční beránek
Lusyl uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Oregano čili dobromysl známe z jihoevropské, mexické i české kuchyně. Voní podobně jako majoránka a stejně tak se používá
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
Další recepty
Tématické fráze: cizrnová polévka polěvka z cizrny cizrnová polévka recept polévka cizrnová recept polévka z cizrny cizrna polévka recepty polévka z cizrny cizrna recepty polévka recept cizrnová polévka recepty cizrnová polévka cizrna v receptech polevka cizrnová polévka - recept cizrna recept polévka polevka s cizrny polévka cizrna recepty cizrna polévka polévka z cizrna recepty polévky z cizrny polévka s cizrnou cizrna recepty polévky
Suroviny: cizrna, špenát, majoránka, tymián, rozmarýn, koření oregáno, petržel, libeček, bobkový list, cibule, pórek, česnek, olej olivový, jogurt bílý, pažitka, pepř, sůl
Dobrá cizrnová polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/O7qp
13 názorů