Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Smetanová žampionová pizza

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

20. 10. 2012 16:17

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energetická hodnota6 745 kJ / 1 612 kcal
Bílkoviny60,61 g
Tuky125,42 g
Vláknina10,81 g
Cholesterol430 mg
Sodík1 732 mg
Sůl2,90 g
Sacharidy54,80 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Pokud máme k dispozici horkovzdušnou troubu, je na pizzu příhodnější než trouba obyčejná.

Tentokrát jsem použila toto těsto http://www.toprecepty.cz/recept/3434-ako-na-pizzu/... a je opravdu báječné.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

RobertM

29. 1. 2020 08:14

bofinka: Díky!

RobertM

28. 1. 2020 20:35

Nemůžu se dostat k tomu těstu na pizzu: "You don't have permission to access this resource."

Lenina

11. 4. 2017 18:45

smetanový základ je výborný, děti se jen oblizovaly, ale jen nevím kam patří ten česnek.:-)

olahok

2. 11. 2012 12:20

Díky za super rcp vč. toho odkazu na těsto.Upečeno, veelmi pochváleno. Jiný rcp už používat nebudu. Líbí se mi Vaše rcp.:-K:yes::yes::yes::yes::yes:

mysulka

23. 10. 2012 10:13

:-p:yes: to je krása, mám uloženo a určitě vyzkouším:-K

Nonya

21. 10. 2012 12:22

:yes: ja som sa prvy krat stretol s "bielou pizzou"v Parizi, otvarali sme pizzzerie a trocha ma to zaskocilo co robili domaci,
cream fraiche zaklad a na to hromada syrov .;-)
http://cuisine.journaldesfemmes.com/recette/306264...

ivulinka

21. 10. 2012 11:43

To se mi líbí:yes:

jarda Kadic

20. 10. 2012 20:16

Dík za inspiraci!! Ukladam a dávám bodik:yes::yes::-p

Pajaja

20. 10. 2012 19:00

Také se mi moooc líbí. Vyzkouším. . . :-p:yes:+

Eliza

20. 10. 2012 18:38

tejaja: Také mám ráda bílé smetanové pizzy a připadají mi více "středoevropské"... Nedávno jsem viděla recept na pizzu s klobáskou a kysaným zelím, Italové by zřejmě kamenovali, ale myslím, že v našem vnitrozemí by to mohlo chutnat...tak příležitostně zkusím... Vždyť i řada dobrých a dnes klasických receptů je výsledkem asimilace a mísení kultur..., ne?

spagetka

20. 10. 2012 18:24

Anna Kocikova: jo Ani a jelikož rozšiřovali v Albertu základy uzenin a sýrů, tak jsem ji tam zahlédla, musím vyzkoušet.;-)

Ivusa

20. 10. 2012 18:23

:-Kmoc hezká pizza,dokonalá a hlavně jiná omáčka než rajčatově- kečupový základ,ten zrovna nemusím.Tuhle pizzu si ukládám,líbí se mi ingredience i celkový pohledný výsledek:yes::yes::yes:bodík už letí:yes:

Anna Kocikova

20. 10. 2012 18:22

Google mi napověděl,že coppa di parma je sušená syrová vepřová krkovička:-8což musí být v pizze moc velká dobrota:-p+7:yes:

rebeka

20. 10. 2012 17:44

Eliza: nezbývá, než si ji udělat;-) mě se líbí zejména ten jíškovosýrový krém.. to jsem nikdy neviděla, neslyšela, nejedla.., ale hlad mám pořád:-(:-D

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelů

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: smetanová omáčka na pizzu smetana na pizzu žampionová pizza domácí smetanová pizza smetanovy zaklad na pizzu pizza se smetanou pizza se žampiony pizza na smetaně žampiónová pizza recept recept na smetanovou pizzu pizza žampionová pizza smetana smetanový základ na pizzu recept domácí pizza se smetanou žampionová pizza recepty podklad na pizzu recept pizza žampionová smetanová omáčka na pizzu recept pizza s žampiony domácí pizza smetanová

Suroviny: těsto na pizzu, máslo, mouka hladká, smetana ke šlehání, mléko, sýr eidam, česnek, žampióny, coppa di parma, cibule červená, gorgonzola, cibulka zelená, olej olivový, koření oregáno

TopRecepty.cz

Smetanová žampionová pizza

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/kXMY