Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 116 kJ / 267 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 13,36 g |
Tuky | 9,07 g |
Vláknina | 13,10 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 124 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 29,50 g |
Postup přípravy
Krok 1: Cibuli a česnek si nakrájíme na drobno a smícháme s ostatními surovinami kromě strouhanky!!
Krok 2: Připravenou hmotu si rozložíme na vál a vyválíme placku cca 2cm silnou.
Krok 3: Vezmeme si vykrajovátko na cukroví a vykrajujeme srdíčka.
Krok 4: Ty pak obalujeme ve strouhance s smažíme do zlatova.
Zveřejněno 15. 1. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zamilované karbanátky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VngB
Moje poznámka
Zamilované karbanátky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VngB
Nejnovější recepty
Meruňkový páj s tvarohem
Přidáno před 6 hodinami
Caesar salát naší rodiny
Přidáno před 7 hodinami
Slávky na asijský způsob
Přidáno před 7 hodinami
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno 18. 6. 2025 11:00
Cuketová pomazánka
Přidáno 18. 6. 2025 08:02
Obyčejná babiččina květáková polévka
Přidáno 18. 6. 2025 07:59
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Krůtí kousky s mrkví a žampiony
Ivca14 před 2 hodinami
Staročeské plátky podlévané pivem
Ivca14 před 2 hodinami
Drobenka na koláč
Pavluska75 před 2 hodinami
Salát z pečené červené řepy a cibule
Jana.Vernerova před 3 hodinami
Špenátová polévka II.
Kajkajak před 5 hodinami
Žampionové placičky s nivou
Panova před 5 hodinami
Tříbarevná buchta (Ala)
Evculina84 před 5 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Kometka35 před 7 hodinami
Knedlíky z tvarohového těsta
janatka před 8 hodinami
Tématické fráze:
zamilované recepty,
recepty pro zamilované,
zamilovane.cz,
zamilované fotografie,
zamilované fráze,
recept pro zamilované
Suroviny:
maso vepřové mleté,
maso hovězí mleté,
cibule,
vejce,
koření na mleté maso,
majoránka,
česnek,
sůl,
pepř,
strouhanka kukuřičná,
olej
Komentáře (6)