Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Staročeské plátky podlévané pivem

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 120 min

120 min (120 min příprava)

11. 11. 2011 17:20

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Naše kuchařka

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie498 kJ / 119 kcal
Bílkoviny2,01 g
Tuky0,27 g
Vláknina5,65 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 51 mg
Sůl0,10 g
Sacharidy16,30 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

gillan63 gillan63

27. 2. 2018 13:38

Mňam ... to vypadá moc krásně a mňamózně. <3 Zítra jdu do toho a udělám k tomu ještě špenátek. Už se těším. :-K:yes::yes:

La Furi Roja La Furi Roja

18. 2. 2017 16:14

ivulinka: Tak to peču, akorát se mi přichytila marináda i s moukou a je z toho takovej holej řízek, noco, člověk se učí, hlavně když to bude dobrý :-D

ivulinka ivulinka

18. 2. 2017 14:13

La Furi Roja: zeleninu v zadnem pripade nevyhazovat. Klidne ji pak rozmixujte, aby omacka byla hladsi;-)

La Furi Roja La Furi Roja

18. 2. 2017 13:59

:-D chci to dnes uvařit, aoe nejde mi do hlavy, jestli tu zeleninu na konci rozmixovat a nebo jestli jí vyhodíte, to by byla přece škoda. Přitom z fotky mi připadá, že ten výpek máte docela hladký.

ivulinka ivulinka

15. 1. 2017 15:59

martiline: :-):-8:-K:yes:

martiline martiline

15. 1. 2017 15:57

U nás dnes byly plátky k obědu a chutnalo nám. :-)

Hanka

22. 8. 2014 11:26

Jája:já to hořčičné semínko nedávám celé--ale--namlela jsem si ho na prášek--vždy hodím do ceptra 3 pytlíčky a namelu do zásoby...-nebo v hmoždíři když nemáš mlýnek---a to je totiž nejlepší, neleze to do zubů a všichni to snědí---jinak asi málo podlité...pivo je hořké, tak i ten pokrm bude nahořklý to je tak....a uplně nejlepčí je to z krkovice...ale už jsem to zkusila dříve i z kýty když byla za rozumnou cenu...a jediné co neužívám je zázvor--nějak mám alegrii na něj--takže staročeské ne..dám si ty ingredience svoje bez něj...tam se někdo ptal na černé pivo---lze to udělat, pochopitelně to má uplně jinou chut..je to méně hořké ale také vynikající....na víc stávy se musí více podlít...dobrou chut...jinak je to dobré...

ivulinka ivulinka

11. 8. 2013 13:47

rebeka:Nadi, díky za vyzkoušení a za krásné obrázky:-K:-!

rebeka rebeka

11. 8. 2013 12:34

ivulinka: mnohokráte děkuji za skvělý, skvělý recept... byla jsem chválena všemi spolustrávníky, fakt skvělá lahoda:-p;-):yes::yes:
moukou jsem nezahušťovala, jenom jsem na závěr přidala kousek másla, jako příloha byly cuketové noky ( odkaz nedávám, abych nedostala spucunk... třeba ):-D:-D
posílám foto, jestli neva, bodík už přiletěl dávno a ještě jednou díky.. nedělala jsem naposledy:-K

ivulinka ivulinka

7. 10. 2012 20:20

evík:moc dekuji za ozkouseni receptu a za kladny komentar.
:-K:-K:-K

evík

7. 10. 2012 19:40

Ivulinko, dnes jsem tento vynikající pokrm dělala k obědu, jen jsem nepoužila pivo,ale vývar, je to velká dobrota, kterou jsem zařadila na jídelníček. Ta hrubozrnka tomu dala "šťávu".
Díííííík za receptííííík.:-p:-p:-p;-);-);-):-K:-K:yes::yes:
Posílám bodík.

Jája

5. 10. 2012 08:11

Nápad je dobrý, ale příště bych nedávala pivo, omáčka je hořká...a hrubozrná hořčice pečením dost zčernala...Kýta v troubě na 1,5 h taky není moc dobrý nápad, měla jsem tam hodinu a už byla dost suchá...

ivulinka ivulinka

22. 1. 2012 15:29

Tereza Stepanova: Terezko, jsem ráda, že jsi vařila podle mého receptu a taky že jste si pochutnali, jen mě mrzí, že nebylo dost šťávy, zkusila bych víc podlít vodou a zahustit moukou smíchanou s hladkou moukou.;-)

Tereza Blazkova Tereza Blazkova

20. 1. 2012 16:49

Ivanko :-K, bylo to vynikající a s bramborovým knedlíkem to nemělo chybu :yes:. Jenom zase nevím, kde jsem udělala chybu, že nemám tolik šťávičky :-(, ale i tak byla kýta vynikající :-*. Přidala jsem pouze fotečku, bodíka jsem Ti dala už předtím ;-).

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

9. 1. 2012 12:20

:-O

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Edice Toprecepty.cz

Kuchařky a kalendář

Naše kuchařka

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Další recepty

Tématické fráze: staročeské recepty z masa staročeské recepty staročeské koření složení starocesky veprovy platek staročeský oběd staročeský plátek staroceske maso recept recepty s pivem staročeské plátky staročeská vepřová kýta sraročeský oběd maso s pivem složení staročeskeho koření staročeské maso staročeské koření bůček podlévaný černým pivem staročeská kýta staročeské koření recepty staročeské vepřové maso starocesky kureci platek

Suroviny: kýta vepřová, sůl, pepř, mrkev, celer, cibule, hořčice hrubozrnná, olej, koření, pivo světlé, sádlo, mouka hladká

TopRecepty.cz

Staročeské plátky podlévané pivem

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/o6Kj