

Dráček
Suroviny
- okurka
- červená paprika
Postup přípravy receptu
Z okurky odkrojíme asi 5 cm dlouhou špičku, rozpůlíme jí podélně a vytvoříme z ní hlavičku a ocásek.
Okurku plastovým kráječem "pokrájíme" do vrtule a na talíři složíme.
Na hlavičce vytvoříme několika zářezy nože otvory pro oči a jazyk, který vytvoříme z červené papriky.
Nakonec přiložíme dvě tlapičky.
Pochutnali jste si? Sdílejte recept!
Sdílet na Facebooku Poslat emailem
Recept sdílelo již 5 kuchařů a kuchařek
Ohodnoťte recept: Dráček
-
Je to pěkný a roztomilý....
-
Nějak mě zlobí PC. První komentář nejdřív neodešel a nakonec jsou zde 2. Hodnotit můžu ale jenom jednou. Škoda.
-
Krásný dráček.
Dík za perfektní a přitom jednoduchou inspiraci. Posílám bodík a moc, moc, moc, děkuji.
-
Dráček je k sežrání hezkej, Ukládám.
-
Hello, krásný drak. To musím udělat klukům, to se jim bude určitě líbit. Bodíkuju
-
Hello, kam ty chodíš na tak perfektní nápady
+
-
To je úžasné. Učím se celý život. Tohle je k receptům fakt potřeba, jídlo, když je nějak ozdobené, v tomhle případě nejspíš nějaká salámová mísa, samo nabádá k ochutnání.
-
Hello
jednoduché,roztomilé(pro děti jak dělané) a krásné
Letí boďka a ani to nemá moc daleko