

Rychlá večeře
Suroviny
- 500 g mletého masa
- 2 vejce
- sůl
- pepř
- strouhanku
- česnek
- chleba
Postup přípravy receptu
Maso, vejce, sůl, pepř a česnek smícháme dohromady a podle potřeby přidáme strouhanku - masová směs je jako na karbanátky.
Nakrájíme chleba na silnější krajíce, asi tak 2 cm silné,
masovou směs dáme na chleba silnou vrstvu, nebojte se slabá vrstva by se spálila a pak to dáme péct do trouby pod gril na 5 min.
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Rychlá večeře
-
Petra: Já kupuji maso zásadně u řezníka
-
Petra: Já kupuji maso zásadně u řezníka
-
Zapéct jen 5 minut ? To je vlastně takový napůl tatarák na topince.... Ale může to být dobré.
-
bobina: to už potom není o rychlé večeři...
-
bobina: To už pak není rychlá večeře..
-
My stejným způsobem děláme z čínské masové vepřové konzervy a někdy přidáme sýr .
-
Truchu těžké jídlo na večer
-
Jana Remkova: tuku je dost v mase
-
Petra: co tak si namlet maso sama?
-
Mělo by to být dobré,ale až na ten chleba vespod,který má asi stáhnout tuk(což podle mě pak chybí třeba k omaštění brambor) v tom vidím "klasickou" sekanou,kterou každý dělá s nějakou drobnou obměnou...?
-
A proto ja koupim maso uz jenom u sveho reznika!!
-
Petra: Speciálně Albert měl kvůli nekvalitnímu masu docela dost afér. Má to napuštěné vodou, takže ve výsledku v jeho "levném" mase platíte předraženou vodu
Prý to tak chtějí zákazníci
-
zizala: to máte asi pravdu. Maso bylo z Alberta a moc se mi nelíbílo už když jsem ho umíchala. Koupím pořádné a dám ještě jeden pokus. Díky za radu
-
Petra: Jediné, co mne napadá - odkud bylo to mleté maso? Jestli balené ze supermarketu, to bývá plné vody. Nejlépe si namlít kus masa sama doma nebo nechat umlít u spolehlivého řezníka
-
Tak jsem taky zkusila, ale někde se stala chybička-maso bylo jako drť bez šťávy, šťáva vytekla kolem chlebů a maso se jakoby srazilo...
Chleby byly celý rozmočený tam odkud "odešlo" maso. Napadá někoho co jsem udělala blbě? Děkuji za rady