Ako na pizzu?
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 71 380 kJ / 17 060 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 329,75 g |
Tuky | 56,52 g |
Vláknina | 94,75 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 394 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 3 760,62 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
1. 2. 2016 11:40
Ahoj, nejsem v kuchyni ještě uplně zručná. Mohl by sem někdo dát recept na jednu pizzu? Jednotky mi vždycky dělaly problém Děkuju moc moc
4. 8. 2014 15:55
geo: Ono to těsto - upečené taky podle toho vypadá - jako papírek, někdo to takhle má rád, já pizzu nemusím vůbec, jen jsem tak nakoukla
4. 8. 2014 15:44
Klobouk dolů , opravdu pěkně provedený popis práce (psaný i fotografie). Zatím mám jen těsto,ale opravdu měkkoučké doufám, že se vyvede.
+bod
+bod
6. 3. 2012 16:59
Nejlepší pizza těsto, jaké jsem kdy dělala . S těstem se krásně pracovalo a chutnalo ještě lépe, byly z něj pizzy jako z pizzošky . Jen i těch 10 kousků bylo pro nás moc, tak jsem neupečené pizzy zamrazila. Super recept, díky za něj .
8. 6. 2011 23:54
...
4.7kg Muky Farina tipo 00
1/2 kavovej lyzicky susenych kvasnic
hrst soli...
Opravdu na 5kg mouky půl lžičky kvasnic?
Tzn. na půl kila mouky 1/18 lžičky kvasnic ... trochu málo, ne?
4.7kg Muky Farina tipo 00
1/2 kavovej lyzicky susenych kvasnic
hrst soli...
Opravdu na 5kg mouky půl lžičky kvasnic?
Tzn. na půl kila mouky 1/18 lžičky kvasnic ... trochu málo, ne?
6. 3. 2011 12:42
Ohromný, Ricky, jsi borec !!! +1
5. 2. 2011 22:51
Vypadá moc dobře, zítra vyzkouším.
18. 7. 2010 19:45
To je dobra otazka jak na pizzu , koupite si letenku do Italie a tam mate opravdovou pizzu.
13. 4. 2010 21:46
a pekl jsem to v elektricke troube na 250° asi 15min
13. 4. 2010 21:44
Paradni recept, skvele testo
pouzil jsem pomery co psala Nova 2009 jen jsem to upravil na polovic vysli ztoho 4 strdni pizzy takze pro rodinku akorat(jen tedy sem pridal vice olej testo bylo moc tvrde ale s vic olejem se to zlepsilo)
0,3l vlažné vody, 1/8 kostky droždí, 1 kávové lžičky soli, 0,5 kg mouky 00 , aspon 2 polévková lžíce olivového ale lepsi budou 3 .
A rajcatovou omacku doporucuji delat si vlasni je lepsi jak kecup
ja ji delal ze sparenych nakrajenych rajcat pridanych na panvicku s orestovanym cesnekem na olivovem oleji a ke konci vareni sem pridal spetku oregana
jinak tady je vysledek
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs378....
pouzil jsem pomery co psala Nova 2009 jen jsem to upravil na polovic vysli ztoho 4 strdni pizzy takze pro rodinku akorat(jen tedy sem pridal vice olej testo bylo moc tvrde ale s vic olejem se to zlepsilo)
0,3l vlažné vody, 1/8 kostky droždí, 1 kávové lžičky soli, 0,5 kg mouky 00 , aspon 2 polévková lžíce olivového ale lepsi budou 3 .
A rajcatovou omacku doporucuji delat si vlasni je lepsi jak kecup
ja ji delal ze sparenych nakrajenych rajcat pridanych na panvicku s orestovanym cesnekem na olivovem oleji a ke konci vareni sem pridal spetku oregana
jinak tady je vysledek
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs378....
29. 3. 2010 17:53
protože se pořád pídím po nějakým receptu na pizzu,který by splnil moje představy vyzkoušela jsem i tenhle recept.Díky moc!!!Tohle je přesně ONO :D
20. 2. 2010 11:47
moc dobrá pizza... opravdu tenoučká
8. 1. 2010 12:30
Pavle, já peču úplně na max. 275°C asi 10-15 minut. Z půl kila mouky mám 2 plechy, těsto vytahuji hodně do tenka
8. 1. 2010 12:23
Pavle určitě se dá, já peču krátce cca 15min na 180-200stupňů.Musíš mít ale těsto rozválené opravdu do tenka, silnější pizzu peč na 175st asi 25- 30 minut.
8. 1. 2010 12:20
Ahoj. Dá se upéct i v normální troubě místo v peci? Jestli ano, na kolik stupňů?
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Chleba se lněným semínkem a bílým jogurtem
Přidáno před 10 hodinami
Mléčná rýže s lesním ovocem
Přidáno před 11 hodinami
Vepřové kotlety na zázvoru
Přidáno před 11 hodinami
Šunkafleky z multifunkčního hrnce
Přidáno před 12 hodinami
Plněné mušle z listového těsta
Přidáno před 19 hodinami
Filety duhového pstruha na másle s mrkví a chřestem
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Tofu se smetanou
Stepazdepa uvařil před 7 hodinami
Bábovka z podmáslí
daninako uvařila před 7 hodinami
Rychlý koláč z kyselého mléka.
Adlla uvařila před 7 hodinami
Čočka nakyselo s vejcem
Kattyy uvařila před 7 hodinami
Domácí kmínový chleba
gabriella18 uvařila před 8 hodinami
Chléb z ovesných vloček
Monysek.w uvařila před 8 hodinami
Vláčné mrkvové cookies
MonikaHo uvařila před 10 hodinami
Buchta - prošívaná deka
Evik.ka uvařila před 10 hodinami
Extra rychlé lívance
MarketaPe uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Aksamitník je nenáročná letnička. Poradíme, jak rostlinu pěstovat, aby bohatě kvetla
„Na povrchu klouzavý a uvnitř kyprý a vláčný….“ Jak vypadá knedlík a jak nok? Film Pelíšky nabídl před 25 lety jasnou odpověď
Aksamitník se na zahradě vyplatí. Kromě bohatého kvetení nabízí ekologickou ochranu svému okolí
Další recepty
Tématické fráze: těsto na picu recept na pizzu recept na picu recepty na picu výroba pizzy výroba pizzi pizza recept pica recept jak udelat picu recepty pica pizza recept video cesto na picu jak upéct picu recept na těsto na picu recept pica mouka na pizzu výroba těsta na pizzu pica recepty ako na pizzu výroba pizzy video
Suroviny: voda, mouka farina, kvasnice sušené, sůl, olej olivový, protlak rajčatový, sýr strouhaný, bylinky
Ako na pizzu?
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wpDM
32 názorů