Suroviny
Porce: 4-5
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 950 kJ / 227 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,02 g |
Tuky | 2,07 g |
Vláknina | 5,86 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 694 mg |
Sůl | 1,82 g |
Sacharidy | 44,14 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 7. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rychlá zeleninová polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/K7MM
Moje poznámka
Rychlá zeleninová polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/K7MM
Nejnovější recepty
Rybíz jako brusinky podle Petry Burianové
Přidáno před 1 hodinou
Koláč s rybízem, muchovníkem a drobenkou
Přidáno před 17 hodinami
Vepřové plátky pečeně v pikantní směsi
Přidáno před 17 hodinami
Marinované kotlety s koriandrem
Přidáno 12. 7. 2025 18:41:50
Makový dortík
Přidáno 12. 7. 2025 18:37:15
Grilované maso v černém pivu
Přidáno 12. 7. 2025 18:29:14
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cuketový koláč s ovocem
Vlasti80 před 1 hodinou
Angreštový nadýchaný koláč
ivetdvorak před 2 hodinami
Farmářská krkovička v cibuli a pivu
Hanka004 před 12 hodinami
Rybízový hrnečkový koláč s drobenkou
karinpekarkova před 13 hodinami
Cuketový moučník s jablky
svidrnochovas@seznam.cz před 13 hodinami
Rebarborový koláč
kacaba10 před 13 hodinami
Kedlubnové zelí
jana100 před 14 hodinami
Pomazánka z míchaných vajíček s Hermelínem
mertice před 14 hodinami
Vepřová plec na ajvaru
mertice před 16 hodinami
Karamel
Kristynanelly před 18 hodinami
Tématické fráze:
zeleninová polévka z mražené zeleniny,
polévka z mražené zeleniny,
rychlá polévka z bujonu,
rychlá polévka z mražené zeleniny,
rychla polevka pro deti,
rychlá polevka,
zeleninová polévka,
polevka s mrazene zeleniny,
recept rychlá polévka,
mrazena zeleninova polevka,
mražená zelenina do polevky,
zeleninova polevka z bujonu,
kremova zeleninova polevka z mrazene zeleniny,
rychlá zeleninová polévka z mražené zeleniny,
rychlé zeleninové polévky recepty,
polévka rychlá z mrazene zeleniny,
polévka z mrazené zleniny,
recepty polévky,
polevka s mrazenej zeleniny,
zeleninová krémová polévka mražená
Suroviny:
směs zeleninová do polévky,
olej,
brambory,
bujón zeleninový,
voda,
sůl,
pepř,
jíška
Komentáře (12)
zeleniny. V české kuchyni se obvykle používá máslo.
Věřte mi, že vím o čem mluvím.
Rebeco3, klidně vařte z mražené, tam aspoň máte kvalitu.
Výhrady voči mrazenej zelenine sú predsudky a mýty,nič viac. Častokrát je práve mrazená zelenina oveľa vyššej kvality, ako tá zo supermarketu a trhu, kde môže byť množstvo dusičnanov a z trhu aj kadejakých postrekov. Mrazená zelenina musí byť po zbere čo najskôr spracovaná, preto má oveľa väčšiu zásobu vitamínov,ako zelenina síce čerstvá, ale pozberaná v nezrelom stave, aby vydržala dovoz do supermarketu, kde sa ešte skladuje a teda aj oxiduje a každou hodinou sa jej výživová hodnota znižuje.
Bujón je iná vec,ten je ozaj zbytočný v každom prípade.