Kovbojské fazole
Recept ještě nebyl hodnocenKovbojské fazole jsou klasický a velice oblíbený recept. A pokud použijete fazole sterilované, je i mnohem rychleji připravený. Pomohou vám nasytit rodinu poměrně levně…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 481 kJ / 593 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,00 g |
Tuky | 40,00 g |
– nasycené | 25,00 g |
– nenasycené | 15,00 g |
–– mononenasycené | 2,00 g |
–– polynenasycené | 13,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 2,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 50,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Kovbojské fazole jsou klasický a velice oblíbený recept. A pokud použijete fazole sterilované, je i mnohem rychleji připravený. Pomohou vám nasytit rodinu poměrně levně…
I z několika obyčejných surovin, které máme všichni doma, lze připravit výborné jídlo. Mrkev necháme rozvonět na másle, přidáme kostky brambor a dochutíme kořením. Tato…
Vepřové maso můžete připravit asi na milion způsobů, ale ten základní je nejlepší. Vepřové kostky v omáčce je přesně to jídlo, u kterého si řeknete - tak jednoduché, a…
Velmi jednoduchá úprava kuřecího nebo slepičího masa, kterou zvládne i naprostý začátečník. Kuřecí maso je zdrojem zinku a zvyšuje imunitu. Obzvláště v dětském…
Kapustovou polévku si obvykle pamatujeme ze školní jídelny jako šedou a vodnatou polévku bez výrazné chuti. Zkuste tuto vzpomínku vymazat a uvařit kapustovou polévku…
Čeká vás sváteční oběd s rodinou a dochází vám nápady na vaření? S tímto tradičním pokrmem snad nikdy nešlápnete vedle. Chutné domácí bramborové knedlíky s výborným…
Ke zvěřině neodmyslitelně patří "divoké" koření jako je bobkový list, jalovec a nové koření. Dodá to tu správnou lesní vůni i chuť. Do omáčky přidáme také pivo a…
Klasická zelňačka patří mezi nejznámější a velmi oblíbené polévky. Zkusíte použít hlávkové zelí místo kysaného? Jednoduchou přípravu zvládne každý a talíř horké a voňavé…
V našich končinách jsou omáčky velmi oblíbeným pokrmem všedních i svátečních dnů. V tomto receptu najdete jednoduchý návod na přípravu lehce pikantní hořčicové omáčky s…
Špenát uvaříme a přidáme asi hrnek vody. Zahustíme jíškou a provaříme. Osolíme, opepříme, přidáme v trošce mléka rozšlehané dvě vejce a prolisovaný česnek. Podáváme s…
Pokud máte rádi husté polévky a máte trochu víc času, uvařte si dršťkovou. Krásně voní a chutná po paprice a dobře zasytí. Nejlepší je podávaná s čerstvým chlebem a…
Plněné papriky se u nás tradičně podávají s rajskou omáčkou a kynutým knedlíkem. Pokud ale chcete zkusit něco nového, upečte papriky s mletým masem podlité zeleninovým…
Máte rádi jednoduchá jídla? Pak vyzkoušejte toto vepřové na houbách a jistě si pochutnáte. Cibule, sladká paprika a maso tvoří skvělou kombinaci a houby tomu dodají…
Blesková úprava kuřecího masa, kterou zvládne i naprostý začátečník. V mžiku máte na stole chutný oběd nebo večeři. Hořčice dodá jídlu pikantní chuť, kterou můžete…
Svíčková na smetaně patří mezi české národní poklady. Připravte rodině a blízkým tradiční a léty prověřený pokrm s křehkým a šťavnatým hovězím masem, vynikající omáčkou…
Masové závitky známé jako "Španělské ptáčky" si připravíte snadno. Čím kvalitnější maso, tím lahodnější výsledek. Náplň zvolte klasickou, nebo klidně experimentuje.…
Ochutnejte tento výborný guláš z hovězího masa. Bohatou chuť mu dodává poctivý cibulový základ, dostatek česneku a vyvážené množství koření. Příprava sice zabere více…
Poctivá houbová polévka zahuštěná jíškou, ochucená koprem a octem, na závěr zjemněná smetanou, vás zasytí i zahřeje a navíc chutná jako ta od babičky. Podáváme ji se…
Poctivá houbová polévka zahuštěná jíškou, ochucená koprem a octem, na závěr zjemněná smetanou, vás zasytí i zahřeje a navíc chutná jako ta od babičky. Podáváme ji se…
Krůtí maso je výživné a rychle hotové, takže se hodí na oběd i večeři. Se smetanovou omáčkou bude lahodné, bylinky dodají omáčce ten správný šmrnc a cibulka s citronem…
Příjemně nasládlé karamelizované zelí se skvěle hodí k jakékoli pečínce a knedlíku a jeho příprava není až tak složitá, jak se možná může zdát. Připravíme ho jak z…
Šťavnaté kousky masa v lehce zahuštěné omáčce chutnají výborně s těstovinami nebo rýží. V jemně kořeněném pokrmu dobře vynikne chuť samotného masa i cibule, se kterou se…
Minutková úprava hovězího masa může být rychlou a velmi chutnou záležitostí. Pokud budete následovat náš recept, očekává vás na konci přípravy skvělé pikantní jídlo.…
Přestože se krkovice používá spíše na grilování a minutkové úpravy, úžasná je i dušená, třeba na cibulce se žampiony. Díky vyššímu obsahu tuku je maso krásně šťavnaté.…