Postup přípravy
Krok 1: Rozpalíme máslo s olejem, dáme žebra a opečeme, potom vložíme do trouby na 220°C, malinko podlijeme vodou a dusíme.
Krok 2: Asi po půl hodině mrkneme a začneme podlévat pivem.
Krok 3: Přidame mrkev, celer a ještě asi hoďku pečeme bez pokličky, ale musíme podlévat a přelévat pivem.
Krok 4: Poté zkusime jak je maso měkké a můžeme podavat.
Zveřejněno 3. 11. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kančí žebra s řeznickým salátem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kgyv
Moje poznámka
Kančí žebra s řeznickým salátem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kgyv
Nejnovější recepty
Hovězí kostky po znojemsku
Přidáno před 17 hodinami
Pečivo z bramborového těsta
Přidáno před 21 hodinami
Letní koláč s třešněmi
Přidáno před 22 hodinami
Domácí malinová zmrzlina
Přidáno před 22 hodinami
Tenké palačinky plněné tvarohem
Přidáno 7. 7. 2025 18:07
Olivový kořen bez hnětení
Přidáno 7. 7. 2025 14:48
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánoční chlebíček
radekdolezal033 před 1 hodinou
Hovězí plátky na tymiánu
ZboSy před 1 hodinou
Vařená brokolice s česnekovo-bylinkovou omáčkou
brtna před 8 hodinami
Hamburská vepřová kýta
Zlatnice před 9 hodinami
Ovocné knedlíky z tvarohového těsta
stefi.f47 před 10 hodinami
Cuketový perník
Markeeta před 10 hodinami
Bramborové vafle
Leontinka73 před 11 hodinami
Boloňská omáčka
DavidVolvo před 13 hodinami
Vepřové na houbách
Sahula před 13 hodinami
Tématické fráze:
pečená kančí žebra,
pečená žebra z divočáka,
pečená kančí žebra recepty,
pečená žebra z divočáka recept,
zebra z divočáka,
žebra z divočáka recept,
žebra z divočáka recepty,
pečená kančí žebra recept,
pečené kančí žebra,
jak upravit žebra z divočáka,
kančí žebra pečená,
kanec žebra,
pečené žebra z divočáka,
recept na žebra z divočáka,
divočák žebra recepty,
žebro z divočáka,
kanec žebra recepty,
recepty na žebra z divočáka,
recept na pečená kančí žebra,
kančí žebro pečené
Suroviny:
žebra z divočáka,
mrkev,
celer,
sůl,
pepř,
pivo světlé,
máslo,
olej,
koření houbová variace
Komentáře (10)