Postup přípravy
Krok 1: Rozpalíme máslo s olejem, dáme žebra a opečeme, potom vložíme do trouby na 220°C, malinko podlijeme vodou a dusíme.
Krok 2: Asi po půl hodině mrkneme a začneme podlévat pivem.
Krok 3: Přidame mrkev, celer a ještě asi hoďku pečeme bez pokličky, ale musíme podlévat a přelévat pivem.
Krok 4: Poté zkusime jak je maso měkké a můžeme podavat.
Zveřejněno 3. 11. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kančí žebra s řeznickým salátem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kgyv
Moje poznámka
Kančí žebra s řeznickým salátem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kgyv
Nejnovější recepty
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno před 2 hodinami
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno před 3 hodinami
Květákové karí placičky
Přidáno před 15 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 17 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno 3. 5. 2025 06:00
Pavučinkový makový závin.
Přidáno 2. 5. 2025 18:49
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pavučinkový makový závin.
Veronika.Hrozna před 19 minutami
Tilápie na rozmarýnu s česnekem
Hanka99 před 30 minutami
Tvarohová pomazánka s pažitkou
Sarka771 před 1 hodinou
Valašské frgály
bodie před 11 hodinami
Kapr na zelenině
Blofas před 13 hodinami
Mokrá kokosová buchta
Surmei před 13 hodinami
Kuřecí stehna s bylinkami a šunkou
E. J. K. před 14 hodinami
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
chocho před 15 hodinami
Malinový koláč s pudinkem
Kamil1 před 15 hodinami
Tématické fráze:
pečená kančí žebra,
pečená žebra z divočáka,
pečená kančí žebra recepty,
pečená žebra z divočáka recept,
zebra z divočáka,
žebra z divočáka recept,
žebra z divočáka recepty,
pečená kančí žebra recept,
pečené kančí žebra,
jak upravit žebra z divočáka,
kančí žebra pečená,
kanec žebra,
pečené žebra z divočáka,
recept na žebra z divočáka,
divočák žebra recepty,
žebro z divočáka,
kanec žebra recepty,
recepty na žebra z divočáka,
recept na pečená kančí žebra,
kančí žebro pečené
Suroviny:
žebra z divočáka,
mrkev,
celer,
sůl,
pepř,
pivo světlé,
máslo,
olej,
koření houbová variace
Komentáře (8)