Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bizoní žebra - marinovaná, pečená

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 1020 min

1020 min (720 min příprava + 300 min tepelná úprava)

22. 2. 2015 23:10

Suroviny pro 5

5

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 534 kJ / 367 kcal
Bílkoviny7,10 g
Tuky0,29 g
Vláknina4,90 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 7,65 g
Sůl18,50 g
Sacharidy44,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Inspirace částečně v TV Kluci v akci, ale v jejich podání se marinovalo 24 hod., na to nebyl čas...a příprava žeber končila u vyjmutí z pečicího papíru, poté hned servírovali. Mně přišla tato úprava po ochutnání příliš "dušená" a nevýrazná, takže jsem dle vlastní fantazie pokračovala...

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

JanaDorazinova JanaDorazinova

6. 3. 2015 23:30

:yes::yes::yes:

Bahula Bahula

1. 3. 2015 15:33

:-):yes::-K

1974andrea 1974andrea

24. 2. 2015 12:35

Musela to být lahoda, docela klukům závidím :-D

MarcelaPa

23. 2. 2015 22:11

Mám Pavlovův reflex:-!:-!:-!:yes:

Blanka

23. 2. 2015 18:02

No to je nádhera ! :yes::-)

Danca Danca

23. 2. 2015 16:44

:-O nádhera:-!:yes: A když jse si přečetla, že bizon byl i vlastnoručně ulovený, tak mi připadá ten jeden bod, který můžu dát, zoufale málo:-//.
:yes::yes::yes::yes::yes::-))

yanull yanull

23. 2. 2015 11:59

isindy: Nevím, proč by mělo být lovení jen výsadou chlapů, doba pokročila, nevíme, co nás ještě čeká a spoléhejme raději na sebe, pak člověk není překvapen, že? Někdo se začne od bizonů, já za pár měsíců vytasím plácačku :-);-):-D:-))

maris maris

23. 2. 2015 09:20

isindy: já jsem to tušila;-):-))

isindy isindy

23. 2. 2015 09:08

všem děkuji za moc milé komentáře :-K:-K

isindy isindy

23. 2. 2015 09:07

zizala: :-8:-8;-) krapítek... :-) užívám život a vše, co nabízí... tak proč ne i lov bizona ;-) na motorku je ještě zima, klouže to, tak blbnu jinak :-D

zizala zizala (moderátorka)

23. 2. 2015 09:05

isindy: :-O Vedeš velmi dobrodružný život, tiše žasnu ;-)

isindy isindy

23. 2. 2015 09:03

maris: ani nevíš, jak blízko jsi k pravdě ;-) tohoto bizona jsem opravdu lovila a porcovala :-8

zizala zizala (moderátorka)

23. 2. 2015 09:02

Já též hodnotím kladně, sice si můžu bizoní žebra jen představovat, ale recept je to krásný :yes:

magdalenka magdalenka

23. 2. 2015 08:58

Aká krásu som tu po ránu objavila...ešte som trochu v šoku - čítala som komentáre pod pivním štrúdlem - ale toto ma dostalo. Takýto recept tu chýbal, potešila si ma!:yes:

maris maris

23. 2. 2015 07:23

Ivo, vidím, že Tvým dalším koníčkem a novou aktivitou je lov bizonů :-O:-D,
žebírka vypadají skvěle a určitě i tak chutnají;-):-):yes:+

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Sladká první republika

Kristina Šemberová

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Další recepty

Tématické fráze: marinovana zebra bizoní maso recepty kluci v akci pečená žebra marinované žebra pečena zebra kluci v akci hovězí žebra bizoní maso nalev na zebra grilovaná žebra kluci v akci žebra kluci v akci marinovany žebra marinovaná žebra na vínu pečená žebra recept pečená žebra kluci v akci marinovaná grilovaná žebra pečená hovězí žebra kluci v akci hovězí žebra kluci v akci kluci v akci bizon marinovana žebra recept pečené zebra

Suroviny: žebra bizoní, ocet, víno červené, sůl, cukr písek, voda, česnek, omáčka sweet chicken, omáčka sojová, omáčka thajská pad thai

TopRecepty.cz

Bizoní žebra - marinovaná, pečená

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/G2o0