Suroviny
Porce: 12 ks
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 553 kJ / 1 327 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 27,36 g |
Tuky | 66,12 g |
Vláknina | 3,00 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 261 mg |
Sůl | 0,90 g |
Sacharidy | 154,20 g |
Postup přípravy
Pečieme pri 180°C asi 10 min, podľa veľkosti formičiek.
Zveřejněno 2. 12. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Smajlíky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oKVB
Moje poznámka
Smajlíky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oKVB
Nejnovější recepty
Bylinkové pesto
Přidáno před 2 hodinami
Grilovaný chřest s pikantním přelivem a sezamem
Přidáno před 7 hodinami
Vepřová směs se zeleninou a hranolkami
Přidáno před 8 hodinami
Kuřecí prsa se zeleninou z jednoho pekáče
Přidáno před 9 hodinami
Bulgur s restovanou zeleninou, sýrem a klíčky
Přidáno před 11 hodinami
Rychlé kynuté knedlíky s rebarborou
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřový pekáček s hlávkovým zelím a noky
Sahula před 2 hodinami
Kuřecí stehna na hlávkovém zelí
Sahula před 2 hodinami
Vepřový plátek v rozlítané omáčce v pomalém hrnci
radekfiala před 4 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Alamatej před 4 hodinami
Vepřová játra koloniála Jíry
Sahula před 4 hodinami
Vepřová játra na slanině
Sahula před 4 hodinami
Sekaná
evik_svistik před 5 hodinami
Kopřivový špenát
Jan_Nepomuk před 6 hodinami
Zapečený chřest s kuřecím masem
danamamina před 7 hodinami
Tvarohové řezy
Saratice před 10 hodinami
Tématické fráze:
jak dělat smajlíky na facebooku,
jak dělat smajlíky,
dort se smajlíky,
jak udelat smajlíky,
dort se smajlíkem,
smajlíci pusinky,
smajlik pusinka,
dort se smajlíkama,
piškotový smajlík,
jak udělat smajlíky na facebook,
pusinka smajlík,
jak udělat smajlíka na facebooku,
dort smajlík,
jak udělat smajlíka,
jak psát smajlíky,
pusinka smajlíci,
dorty se smajlíkem,
muffiny smajlici,
smajlík recept,
jak se vyslovuje smoothie
Suroviny:
vejce,
cukr moučkový,
olej,
voda,
mouka polohrubá,
prášek do pečiva,
povidla švestková
Komentáře (21)
casino: úplne s tebou súhlasím, slušne povedaný názor si vždy vážim
Myslím že i slušně vedená kritika vede ke zkvalitnění těchto stránek. Upřímně, tu se jedná jen o druh džemu, nebo techniku použití, ne o recept, který je výborný. Nikdo Terezku nenapadl, že by to byl recept nesmyslný. Prostě konstruktivně diskutujeme, casino naopak navrhl řešení problému, o tom je vaření - o vzájemně si předávání rad, zkušeností. Ne jen o vyslovování slov chvály, v tom s casinem souhlasím.
zuzun mě přes to zdobení navedla na známý způsob zdobení: z těsta (obvykle piškotového) se vytvoří na folii dekor. Zamrazí se a ztuhlý dekor se přetáhne druhově stejným, ale barevně kontrastním těstem a upeče se. Vim, tady to tak asi nepůjde, ale možná (pokud nejde vyloženě o chuť povidel) by tak šlo na smajlíkování použít kakaem obarveného těsta a dekorovat způsobem tak jak se zdobí perníčky (mikrotenový sáček)
Bosana:
S kuchařkou tejaja se potkávám už pomalu 10let a vážím si jí
Ostatně, na nepodařené smajlíky jsem kadethttp://www.labuznik.cz/recept/ovocny-chlebicek-nep...