Suroviny
Porce: 10-15
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 20 146 kJ / 4 815 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 79,79 g |
Tuky | 217,68 g |
Vláknina | 15,00 g |
Cholesterol | 777 mg |
Sodík | 426 mg |
Sůl | 1,59 g |
Sacharidy | 626,70 g |
Postup přípravy
Žloutky a cukr třít do pěny pomalu přidat obě mouky a prášek do pečiva a z bílku sníh ..... vmíchat olej a nakonec vodu vlét na plech a dát ovoce (dle vlastníko výběru ) a žmolenku
Zveřejněno 4. 7. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Základní recept na koláč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WzBJ
Moje poznámka
Základní recept na koláč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WzBJ
Nejnovější recepty
Mechové řezy z mikrovlnky
Přidáno před 59 minutami
Buchta s jablečnou náplní z remosky
Přidáno před 1 hodinou
Tartaletky s krémem z marshmallow
Přidáno před 1 hodinou
Jednohubky s mašličkou
Přidáno před 1 hodinou
Bramborové krokety s Polickým uherákem
Přidáno před 1 hodinou
Řezy s motýlkem
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Maki sushi
tipek136 před 42 minutami
"Mac and cheese" po česku
Rici_CZG před 9 hodinami
Sýrovo-slaninový quiche
Miiichiii21 před 11 hodinami
Babiččina třená bábovka
Miiichiii21 před 11 hodinami
Šunková pomazánka na housku, chlebíčky i jednohubky
GabKe před 12 hodinami
Prošívaná deka
sikulka131 před 13 hodinami
Tomatová polévka s těstovinami
jamara před 14 hodinami
Kaiserky s mákem
magdalenka před 14 hodinami
Bramborový gulášek
Martina Fliegerova před 14 hodinami
Pečený bůček
BublinaF před 14 hodinami
Tématické fráze:
recept na kolac,
jak správně třít do pěny,
jak spravne udelat zmolenku,
jak udělat správně žmolenku,
delame zmolenku na kolac
Suroviny:
mouka hladká,
mouka hrubá,
cukr krystal,
olej,
voda,
prášek do pečiva,
vejce,
máslo,
mouka hrubá,
cukr
Komentáře (8)