Suroviny
Porce: 10-15
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 20 146 kJ / 4 815 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 79,79 g |
Tuky | 217,68 g |
Vláknina | 15,00 g |
Cholesterol | 777 mg |
Sodík | 426 mg |
Sůl | 1,59 g |
Sacharidy | 626,70 g |
Postup přípravy
Žloutky a cukr třít do pěny pomalu přidat obě mouky a prášek do pečiva a z bílku sníh ..... vmíchat olej a nakonec vodu vlét na plech a dát ovoce (dle vlastníko výběru ) a žmolenku
Zveřejněno 4. 7. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Základní recept na koláč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WzBJ
Moje poznámka
Základní recept na koláč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WzBJ
Nejnovější recepty
Tilápie s vaječnou omeletou a čínským zelím (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 1 hodinou
Jogurtová stracciatellová bábovka s banány
Přidáno před 4 hodinami
Rajčatový salát s perlovou mozzarellou, balzamikem a bazalkou
Přidáno před 5 hodinami
Grilovaná prsíčka s pikantní omáčkou
Přidáno před 5 hodinami
Opečený proteinový chlebík s tuňákem
Přidáno před 6 hodinami
Letní nudlový salát s arašídovou omáčkou
Přidáno před 6 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Třešňový nákyp
evoule před 1 hodinou
Hermelín v pyžamu
Sahula před 2 hodinami
Smažené pirohy s kuřecím masem
Sahula před 2 hodinami
Jahodové knedlíky z bramborovo-tvarohového těsta
Sahula před 3 hodinami
Rychlý hrnkový ovocný koláč s drobenkou
dejna před 4 hodinami
Skopové maso v špenátovo - smetanové sťávě
Radovan123 před 4 hodinami
Jednoduché punčové řezy
Klar98 před 5 hodinami
Ořechová top bábovka ("ořecháda")
Panova před 5 hodinami
Lučinová pomazánka s vajíčky a okurkou
Atram55 před 6 hodinami
Ovocné muffinky s ořechy
kmatyasova před 7 hodinami
Tématické fráze:
recept na kolac,
jak správně třít do pěny,
jak spravne udelat zmolenku,
jak udělat správně žmolenku,
delame zmolenku na kolac
Suroviny:
mouka hladká,
mouka hrubá,
cukr krystal,
olej,
voda,
prášek do pečiva,
vejce,
máslo,
mouka hrubá,
cukr
Komentáře (9)