Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Základní smetanová zmrzlina

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

18. 3. 2009 19:43

Suroviny pro 1

1

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie6 159 kJ / 1 472 kcal
Bílkoviny32,40 g
Tuky86,63 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 1,24 g
Sodík 263 mg
Sůl0,67 g
Sacharidy140,73 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Sami jistě přijdete na další chuťové variace

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

hanka001

21. 7. 2010 13:28

Skvělý recept, díky! Jinak Nestle ma soutěž o výlet do Paříže i jinam za jednu sladkou zmrzlinu! www.zmrzliny-nestle.cz

Hella Hella

3. 7. 2010 22:15

Vypadá úžasně jedle!

Irrena Irrena

25. 6. 2010 21:02

Zmrzlinka vypadá báječně:-p, nemám strojek na zmrzlinu ani jsem ho nikdy neviděla:-D

Vaclav Fronek Vaclav Fronek

1. 7. 2009 08:50

Moc fajn. Měla jsi dát recepty postupně. měla by jsi více bodů do soutěže.Takhle máš alespoň i ode mne +bodík.

cathleen cathleen (moderátorka)

1. 7. 2009 08:05

Zmrzka výborná, jahody jsem přidala úplně rozmixované:-p

zizala zizala

19. 3. 2009 11:37

Světluš, já mám jen starou obyčejnou Etu (nástavec k robotu), ale jsem spokojená;-)V létě je opravdu k nezaplacení:-p

cathleen cathleen (moderátorka)

19. 3. 2009 09:43

Děkuju za recept a samo, dávám bodík!:yes:

Svetlana Svetlana

19. 3. 2009 08:43

:-(:-(Žížalko, tak to ti fakt závidím...:-)...a opravdu to nemyslím ironicky...dělala jsem borůvkovou zmrzku, nasypala kromě dřeně i kuličky...výsledek?...výborná zmrzka s brokama...to samé ještě jednou s lesníma jahodama...proto ta moje poznámka...jinak zmrzlinovač je bezva věc a v létě úúúžasný...:yes::yes:

zizala zizala

19. 3. 2009 08:23

Světlano, na kost mi zmrznou v mrazáku, ale ve strojku ne...třeba nemám tak výkonný, nevím, ale moje zmrzlina je jako točená z cukrárny. Ovoce v ní je polozmrzlé. :-8;-)

Svetlana Svetlana

19. 3. 2009 07:54

Žížalko, zkoušela jsi TY osobně ty zmrzky?:-O Já mám totiž nepříjemnou zkušenost s ovocem ve zmrzlině. Ono totiž v zmrzlinovém strojku ty kousky opravdu zmrznou "na kost" a nám to "nejede":-(. Do ovocných zmrzlin bych doporučovala dávat pouze dřeň, která se rozmíchá, ale kousky raději ne. Ty si nechte na pozdější zdobení.:-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

18. 3. 2009 20:38

Aha, tak to je super!! To fakt zkusím! Díky!:yes:

zizala zizala

18. 3. 2009 20:04

Jani, jde to i bez strojku, jen to dá víc práce: hmotu vlož do nějaké nádoby a dej do mrazáku a zhruba každou hodinu ji 2x až 3x po sobě promixuj, aby se neutvořily ledové krystalky. Pak už ji nech zmrznout.

JanaDorazinova JanaDorazinova

18. 3. 2009 19:49

Když já nemám strojek na zmrzlinu!;-(

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Novinka!

Naše kuchařky

Do obchodu

Marie

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: výroba zmrzliny ve zmrzlinovém strojku zmrzlina recept strojek na zmrzlinu rybízová zmrzlina domácí rybízová zmrzlina rybizova zmrzlina recept domácí smetanovo vanilková zmrzlina recept na zmrzlinu zmrzlina míša recept recept na smetanovou zmrzlinu recept rybízová zmrzlina domácí zmrzlina míša borůvková zmrzlina zmrzlina recepty tatra zmrzka recepty zmrzlina domácí zmrzlina recept zmrzlinovac recepty recepty na zmrzlinu recept na zmrzlinu míša

Suroviny: smetana, žloutek, cukr písek

TopRecepty.cz

Základní smetanová zmrzlina

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/PNX2