Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 784 kJ / 1 143 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 53,56 g |
Tuky | 71,62 g |
Vláknina | 13,00 g |
Cholesterol | 700 mg |
Sodík | 980 mg |
Sůl | 2,07 g |
Sacharidy | 64,65 g |
Postup přípravy
Krok 1: Pór nakrájíme na tenučké kolieska. Žemle namočíme v mlieku a vyžmýkame.
Krok 2: Na masle podusíme kolieska póru, pridáme žemle, vajcia, syr a premiešame. Osolíme, okoreníme a pridáme nasekanú pažitku.
Krok 3: Lístkové cesto rozvaľkáme, posypeme strúhankou, dáme plnku, zvinieme na štrúdľu, na plechu potrieme rozpusteným maslom a pečieme v rúre.
Krok 4: Po vychladnutí pokrájame.
Zveřejněno 2. 8. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Štrúdl s pórkovou náplní
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o90z
Moje poznámka
Štrúdl s pórkovou náplní
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o90z
Nejnovější recepty
Bylinkové pesto
Přidáno před 3 hodinami
Grilovaný chřest s pikantním přelivem a sezamem
Přidáno před 9 hodinami
Vepřová směs se zeleninou a hranolkami
Přidáno před 9 hodinami
Kuřecí prsa se zeleninou z jednoho pekáče
Přidáno před 10 hodinami
Bulgur s restovanou zeleninou, sýrem a klíčky
Přidáno před 13 hodinami
Rychlé kynuté knedlíky s rebarborou
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřový pekáček s hlávkovým zelím a noky
Sahula před 3 hodinami
Kuřecí stehna na hlávkovém zelí
Sahula před 3 hodinami
Vepřový plátek v rozlítané omáčce v pomalém hrnci
radekfiala před 5 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Alamatej před 5 hodinami
Vepřová játra koloniála Jíry
Sahula před 6 hodinami
Vepřová játra na slanině
Sahula před 6 hodinami
Sekaná
evik_svistik před 7 hodinami
Kopřivový špenát
Jan_Nepomuk před 7 hodinami
Zapečený chřest s kuřecím masem
danamamina před 9 hodinami
Tvarohové řezy
Saratice před 12 hodinami
Tématické fráze:
štrůdl s porkem,
porkova napln,
porková náplň do závinu,
štrůdl s s pórkem,
závin s pórkovou náplní,
slaný štrůdl s porkem,
náplň z porku,
recepty štrůdl,
pórkový závin,
štrůdl s porkem - recept,
porková náplň do palačinek
Suroviny:
pórek,
houska,
mléko,
máslo,
vejce,
sýr nastrouhaný,
pažitka,
těsto listové,
strouhanka,
sůl,
pepř bílý mletý
Komentáře (4)