Syrová rybízová šťáva
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 26 841 kJ / 6 416 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 30,00 g |
Tuky | 4,50 g |
Vláknina | 7,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 100 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 1 560,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Šťava sa pridáva v malom množstve do vody na pitie.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
5. 7. 2016 19:31
cecilka:
Já a filozof? Chraň Přírodo
No, Skuste si este raz precitat předchozí komentáře... (vyjma spagetčina, ta je opět za vařečku
Jen jsem se pokusil kulantně reagovat na impertinenci stran inteligence Andrea Komárková:
Já a filozof? Chraň Přírodo

No, Skuste si este raz precitat předchozí komentáře... (vyjma spagetčina, ta je opět za vařečku

Jen jsem se pokusil kulantně reagovat na impertinenci stran inteligence Andrea Komárková:

5. 7. 2016 13:01
casino: keby ste boli byvali mlcali, stali by ste sa filozofom. Skuste si este raz precitat vasu reakciu .





4. 7. 2016 17:53
casino: Vzhľadom k tomu, že takto robíme šťavu už niekoľko desiatok rokov, a šťava sa nesterilizuje, je surová, takže niečim sa konzervuje, a ešte sme na to neumreli, to považujem len za rýpanie. Keby sa dotyčná tak zdravo stravovala ako my, tak by sa trocha kyseliny benzoovej v šťave, ktorú použije možno 1x mesačne 1 lyžicu, nemusela báť. Mám pocit, že v strave, ktorú používa denne, zje oveľa viacej veci skutočne nie príliš zdravých. 

4. 7. 2016 17:02
tejaja:
No, kyselinu benzoovou nepovažuji za "hnus", ale ani její používání za projev nedostatečné "inteligencie"...
No, kyselinu benzoovou nepovažuji za "hnus", ale ani její používání za projev nedostatečné "inteligencie"...

4. 7. 2016 05:55
tejaja: 







4. 7. 2016 05:50
Andrea Komárková: Žeby to bolo nedostatkom inteligencie?!?

3. 7. 2016 09:24
Nechápu jak někdo může do domácího receptu dávat takový hnus jako je kyselina benzoová. To mi opravdu hlava nebere.
8. 8. 2008 07:08
Pridávame studenú vodu. Na lisovanie mám robot, takže je to rýchle
Tento recept dostala moja mamička asi pred 40 rokmi od kolegyne, odvtedy to tak robíme

8. 8. 2008 06:14
Dělám stejně, většinou z černého rybízu. Rybíz nelisuju, jen rozmačkám a zalívám horkou vodou. Šťáva je dobrá.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více

Smažená rýže - základní verze
Přidáno před 15 hodinami

Rumové kuličky bez tuku
Přidáno před 16 hodinami

Pikantní zelný salát s feferonkami
Přidáno před 18 hodinami

Králík po bretaňsku
Přidáno před 21 hodinami

Polévka jako hlavní chod
Přidáno 5. 2. 2023 08:38

Pomazánka z camembertu s jablky a vlašskými ořechy
Přidáno 5. 2. 2023 08:34
Právě bylo uvařeno:

Americké sušenky cookies
uvařil/a Bodlinka30
před 40 minutami

Kuřecí prsa se zeleninou ve smetanové omáčce v pomalém hrnci
uvařil/a Wikki
před 1 hodinou

Lívance
uvařil/a Petra Dvor.
před 2 hodinami

Francouzská cibulačka
uvařil/a siana
před 3 hodinami

Muffiny s kousky čokolády
uvařil/a zamilovani_v_kuchyni
před 3 hodinami

Sametová rajská omáčka
uvařil/a skocec
před 4 hodinami


Krkovice na houbách a kapiích
uvařil/a Moanka
před 4 hodinami

Zeleninová kaše pro Lukáška (od ukončeného 5.měsíce)
uvařil/a Smisek32
před 13 hodinami

Kynutý koláč z ovesných vloček
uvařil/a Petra Dvor.
před 14 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: recept na rybízovou šťávu stava z josty recept na domácí rybízovou šťávu ribizová šťáva domácí šťáva šťáva z černého rybízu vařená jak udělat rybízovou šťávu šťáva z josty za studena šťáva za studena rybízová štáva-recept domácí šťáva z josty šťáva z josty recept rybízová š´táva recepty na rybízovou šťávu červený rybíz za studena šťava černý rybíz recepty domácí šťávy domácí šťáva za studena rybízovástava
Suroviny: šťáva rybízová, voda, kyselina benzoová, cukr krystal, cukr
Syrová rybízová šťáva
Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QVG
9 názorů