Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Syrová rybízová šťáva

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

7. 7. 2008 07:21

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie26 841 kJ / 6 416 kcal
Bílkoviny30,00 g
Tuky4,50 g
Vláknina7,50 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 100 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy1 560,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Šťava sa pridáva v malom množstve do vody na pitie.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

casino casino

5. 7. 2016 20:31

cecilka:
Já a filozof? Chraň Přírodo:-D
No, Skuste si este raz precitat předchozí komentáře... (vyjma spagetčina, ta je opět za vařečku:-((
Jen jsem se pokusil kulantně reagovat na impertinenci stran inteligence Andrea Komárková: :-)

cecilka

5. 7. 2016 14:01

casino: keby ste boli byvali mlcali, stali by ste sa filozofom. Skuste si este raz precitat vasu reakciu .:-D:-D:-D

tejaja tejaja

4. 7. 2016 18:53

casino: Vzhľadom k tomu, že takto robíme šťavu už niekoľko desiatok rokov, a šťava sa nesterilizuje, je surová, takže niečim sa konzervuje, a ešte sme na to neumreli, to považujem len za rýpanie. Keby sa dotyčná tak zdravo stravovala ako my, tak by sa trocha kyseliny benzoovej v šťave, ktorú použije možno 1x mesačne 1 lyžicu, nemusela báť. Mám pocit, že v strave, ktorú používa denne, zje oveľa viacej veci skutočne nie príliš zdravých. ;-)

casino casino

4. 7. 2016 18:02

tejaja:
No, kyselinu benzoovou nepovažuji za "hnus", ale ani její používání za projev nedostatečné "inteligencie"...;-)

spagetka spagetka

4. 7. 2016 06:55

tejaja: :-D:-D:-D:yes:

tejaja tejaja

4. 7. 2016 06:50

Andrea Komárková: Žeby to bolo nedostatkom inteligencie?!?;-)

Andrea Komárková

3. 7. 2016 10:24

Nechápu jak někdo může do domácího receptu dávat takový hnus jako je kyselina benzoová. To mi opravdu hlava nebere.

tejaja tejaja

8. 8. 2008 08:08

Pridávame studenú vodu. Na lisovanie mám robot, takže je to rýchle :-) Tento recept dostala moja mamička asi pred 40 rokmi od kolegyne, odvtedy to tak robíme

Marta Marta

8. 8. 2008 07:14

Dělám stejně, většinou z černého rybízu. Rybíz nelisuju, jen rozmačkám a zalívám horkou vodou. Šťáva je dobrá.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Iva Trhoňová

nově v eshopu

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: recept na rybízovou šťávu stava z josty recept na domácí rybízovou šťávu ribizová šťáva domácí šťáva šťáva z černého rybízu vařená jak udělat rybízovou šťávu šťáva z josty za studena šťáva za studena rybízová štáva-recept domácí šťáva z josty šťáva z josty recept rybízová š´táva recepty na rybízovou šťávu červený rybíz za studena šťava černý rybíz recepty domácí šťávy domácí šťáva za studena rybízovástava

Suroviny: šťáva rybízová, voda, kyselina benzoová, cukr krystal, cukr

TopRecepty.cz

Syrová rybízová šťáva

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/QVG