Syrová rybízová šťáva
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 15 062 kJ / 3 600 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 10 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 900,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Šťava vydrží bez sterilzácie v poriadku aj 2-3 roky.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
5. 7. 2016 19:31
cecilka:
Já a filozof? Chraň Přírodo
No, Skuste si este raz precitat předchozí komentáře... (vyjma spagetčina, ta je opět za vařečku
Jen jsem se pokusil kulantně reagovat na impertinenci stran inteligence Andrea Komárková:
Já a filozof? Chraň Přírodo

No, Skuste si este raz precitat předchozí komentáře... (vyjma spagetčina, ta je opět za vařečku

Jen jsem se pokusil kulantně reagovat na impertinenci stran inteligence Andrea Komárková:

5. 7. 2016 13:01
casino: keby ste boli byvali mlcali, stali by ste sa filozofom. Skuste si este raz precitat vasu reakciu .




4. 7. 2016 17:53
casino: Vzhľadom k tomu, že takto robíme šťavu už niekoľko desiatok rokov, a šťava sa nesterilizuje, je surová, takže niečim sa konzervuje, a ešte sme na to neumreli, to považujem len za rýpanie. Keby sa dotyčná tak zdravo stravovala ako my, tak by sa trocha kyseliny benzoovej v šťave, ktorú použije možno 1x mesačne 1 lyžicu, nemusela báť. Mám pocit, že v strave, ktorú používa denne, zje oveľa viacej veci skutočne nie príliš zdravých.

4. 7. 2016 17:02
tejaja:
No, kyselinu benzoovou nepovažuji za "hnus", ale ani její používání za projev nedostatečné "inteligencie"...
No, kyselinu benzoovou nepovažuji za "hnus", ale ani její používání za projev nedostatečné "inteligencie"...

4. 7. 2016 05:55
tejaja: 






4. 7. 2016 05:50
Andrea Komárková: Žeby to bolo nedostatkom inteligencie?!?

3. 7. 2016 09:24
Nechápu jak někdo může do domácího receptu dávat takový hnus jako je kyselina benzoová. To mi opravdu hlava nebere.
8. 8. 2008 07:08
Pridávame studenú vodu. Na lisovanie mám robot, takže je to rýchle
Tento recept dostala moja mamička asi pred 40 rokmi od kolegyne, odvtedy to tak robíme

8. 8. 2008 06:14
Dělám stejně, většinou z černého rybízu. Rybíz nelisuju, jen rozmačkám a zalívám horkou vodou. Šťáva je dobrá.
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Jemný makovec babičky Boženky
Přidáno před 10 hodinami
Maková bábovka s čokoládou a mandlemi
Přidáno před 15 hodinami
Supersulc
Přidáno před 19 hodinami
Cizrnová směs s mrkví a rajčaty
Přidáno před 20 hodinami
Ořechová hvězda z kynutého těsta se skořicí a rumem
Přidáno 5. 12. 2023 15:02
Rozmarýnové housky
Přidáno 5. 12. 2023 12:21
Právě bylo uvařeno:
Domácí vaječný koňak
betkav uvařila před 1 minutou
Linecké cukroví
haja0000 uvařila před 18 minutami
Kofilové slzičky
vslavickova55 uvařila před 2 hodinami
Chlebová polévka
VortexCZ uvařil před 4 hodinami
Linecké košíčky
Veruu24 uvařila před 6 hodinami
Jednoduché Raffaelo kuličky
luema uvařila před 6 hodinami
Biskupský chlebíček se sušeným ovocem
Kava 2 uvařila před 6 hodinami
Pravý vepřový guláš
Moanka uvařil před 7 hodinami
Domácí chleba
petanjedlak uvařila před 8 hodinami
Základní hovězí vývar
MamkaTerka uvařila před 10 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Další recepty
Tématické fráze: recept na rybízovou šťávu stava z josty recept na domácí rybízovou šťávu ribizová šťáva domácí šťáva šťáva z černého rybízu vařená jak udělat rybízovou šťávu šťáva z josty za studena šťáva za studena rybízová štáva-recept domácí šťáva z josty šťáva z josty recept rybízová š´táva recepty na rybízovou šťávu červený rybíz za studena šťava černý rybíz recepty domácí šťávy domácí šťáva za studena rybízovástava
Suroviny: rybíz, voda, kyselina benzoová, cukr krystal, cukr
Syrová rybízová šťáva
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QVG
9 názorů