Suroviny
Porce: 2-3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 243 kJ / 58 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,20 g |
| Tuky | 0,84 g |
| Vláknina | 2,57 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 3,31 g |
| Sůl | 8,25 g |
| Sacharidy | 10,13 g |
Postup přípravy
Krok 1: Uvaříme si nudličky běžným způsobem, poté zmírníme plamen. Přidáme Podravku, koření na čínu a česnekové koření. Promícháme, přidáme špetku soli podle chuti a můžeme servírovat.
Zveřejněno 4. 10. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bezlepková Čínská polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/67ZR
Moje poznámka
Bezlepková Čínská polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/67ZR
Nejnovější recepty
Těstoviny zapečené s brokolicí a šunkou
Přidáno před 1 hodinou
Kapustová polévka s houbami
Přidáno před 3 hodinami
Pomazánka z pečeného česneku a špetky parmazánu
Přidáno před 6 hodinami
Boloňská čočková omáčka
Přidáno před 7 hodinami
Domácí qurrito z HF
Přidáno před 8 hodinami
Kari korma
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cop s jablečno-kokosovou náplní
Wanilor před 44 minutami
Maminčiny palačinky
kimlo před 1 hodinou
Jablkové hrnkové lívanečky
Kristina1 před 1 hodinou
Polévka šup-šup
Danulka52 před 2 hodinami
Nálev na červenou řepu
Kajabova před 2 hodinami
Nakládané vepřové řízky
Danulka52 před 3 hodinami
Pikantní rajčatová polévka s fazolemi
Verunkavh před 3 hodinami
Krkovice na houbách a kapiích
jarmila58 před 3 hodinami
Bramborovo-kuřecí špízy z horkovzdušné fritézy
Danulka52 před 4 hodinami
Čokoládovo-banánové muffiny
Andyzvesnice před 5 hodinami
Tématické fráze:
bezlepkova cina,
bezlepková polévka,
čínské polévky recept,
činska polevka recept,
recepty čínská polévka,
bezlepkové polévky recepty,
čínská česneková polévka,
hustá čínská polévka,
bezlepková polévka recept,
čínská polévka hrusky
Suroviny:
nudle bezlepkové,
koření čína,
koření česnekové,
podravka,
voda,
sůl
Komentáře (3)
...ale to je tak jediné, co je na receptu zajímavé...