Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 889 kJ / 1 646 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 62,50 g |
Tuky | 34,25 g |
Vláknina | 12,97 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 1,04 g |
Sůl | 2,42 g |
Sacharidy | 267,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 12. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Plněná vepřová slezina
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/K2Oz
Moje poznámka
Plněná vepřová slezina
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/K2Oz
Nejnovější recepty
Letní melounový salát s okurkou
Přidáno před 2 hodinami
Jablečno-tvarohový cheesecake na plech
Přidáno před 8 hodinami
Bábovka z cukety
Přidáno před 8 hodinami
Losos se žampiony a brokolici v asijské omáčce
Přidáno před 9 hodinami
Meruňková zmrzlina s tvarohem a toppingem
Přidáno před 19 hodinami
Meruňkový páj
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Španělská polévka
Kajkajak před 39 minutami
Jablečno-tvarohový cheesecake na plech
Terkat před 44 minutami
Pečené krůtí stehno s cibulí
Limek před 47 minutami
Hrníčková bublanina
zuzanaji před 2 hodinami
Banánové muffiny s čokoládou
brtna před 3 hodinami
Hovězí na divoko pro pamětníky
Jan Nemec před 3 hodinami
Tvarohová bublanina s ovocem
brtna před 3 hodinami
Křupavé wrapy z HF
rrobuluss před 4 hodinami
Chleba bez hnětení
HejMira před 4 hodinami
Plněné papriky
Vytvarnik před 4 hodinami
Tématické fráze:
recepty vepřová slezina,
vepřová slezina recept,
vepřová slezina,
slezina recept,
slezina recepty,
recept vepřová slezina,
slezina,
slezina,
recept slezina,
recept na slezinu,
vepřova slezina recepty,
jak uvařit slezinu,
vepřové sleziny,
připrava veprove sleziny,
recept na nadivane veprove srdce,
vepřové slezina,
recept na sleziny,
polévka ze sleziny,
příprava sleziny k jídlu,
vep. slezina
Suroviny:
slezina vepřová,
cibule,
kmín celý,
pepř mletý,
vejce,
majoránka,
rýže,
rohlík,
česnek
Komentáře (8)
Pokud do poznámky uvedeš ještě i jiné druhy náplní,tak budu velice ráda
Krásný nápad.
Dovolím si přidat fotopostup přípravy před plněním pro ty,kteří by o recept měli zájem.Pokud nebudou fotky vyhovovat,odstraním je
K plnění je lepší zakoupit víc"masitější"silnější kusy sleziny
Já slezinu rozříznu napůl(líp se plní)odstraním tuk a středem sleziny proříznu hodně ostrým,úzkým nožem tunýlek po celé délce.Slezina se lépe prořezává, když ji po obou stranách zlehka stlačíme-viz foto.
Na závěr proříznutý tunýlek ještě o malinko zvětšíme zasunutím prstu. Takto proříznutá slezina se velice dobře plní kávovou lžičkou, nebo mikrotenovým sáčkem do kterého se prostřihne větší otvor.