Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 343 kJ / 321 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 54,78 g |
Tuky | 9,24 g |
Vláknina | 0,96 g |
Cholesterol | 924 mg |
Sodík | 294 mg |
Sůl | 0,90 g |
Sacharidy | 4,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 12. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřová slezina plněná, jako studené pohoštění
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gG5l
Moje poznámka
Vepřová slezina plněná, jako studené pohoštění
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gG5l
Nejnovější recepty
Lečo v omeletě
Přidáno před 19 hodinami
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno 2. 7. 2025 19:13
Květák bez smažení
Přidáno 2. 7. 2025 16:46
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno 2. 7. 2025 13:51
Cuketová směs na cokoli
Přidáno 2. 7. 2025 08:29
Broskvový páj s tvarohem
Přidáno 2. 7. 2025 07:01
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
crazy.woman.cz před 1 hodinou
Chléb z ovesných vloček
vikinka09 před 10 hodinami
Jednoduché věnečky z odpalovaného těsta
Klar98 před 11 hodinami
Palačinky se šunkou plněné sýrem
Elen0766 před 12 hodinami
Pikantní medová žebra
jirkastu před 12 hodinami
Křehký jablkový koláč
Theodora před 13 hodinami
Maková náplň
mismi před 13 hodinami
Znojemská omáčka s rýží
Wenaneta před 15 hodinami
Kuřecí polévka s nudlemi
Kajkajak před 15 hodinami
Tématické fráze:
recepty vepřová slezina,
vepřová slezina,
jak připravit slezinu,
slezina vepřová,
jak vypadá vepřová slezina,
vepřová slezina recept,
jak připravit slezina,
studená vepřová játra,
slezina recepty,
plněná slezina,
co je vepřová slezina,
jak připravit slezinu?,
recept na vepřovou slezinu,
plněná slezinka recepty,
plněné sleziny,
recept vepřová slezina,
recept na slezina,
vepřové ledvinky na paprice pohlreich,
lahůdková slezina,
vepřové sleziny recept
Suroviny:
slezina vepřová,
sýr eidam,
špek,
paprika čerstvá červená,
cibulka lahůdková,
pepř mletý,
sůl,
olej,
Komentáře (11)
Kdo má slezinu rád,tak opravdu doporučuji
cekrops:
Já vím,že všichni nemusí,nebo nemůžou různé vnitřnosti
Teda,ale piplačka s tou přípravou je děsná