Pečený guláš z vepřových jater, mozečku, srdce a sleziny

Ivace64 Kuchařka: Ivace64

Pokrmy z vnitřností 0 názorů

Suroviny

400 g vepřových jater
200 g sleziny
200 g vepřového mozečku
1 uvařené vepřové srdce (z vývaru)
2 debrecínské párky
3 velké cibule
sádlo
sypká červená paprika
1 PL ostrého paprikového krému
sůl
pepř
majoránka
drcený kmín
4 stroužky česneku
pivo na podlití
vývar ze srdce
Recept si zatím oblíbili 2 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Troubu předehřejeme na 170 stupňů.
    Nakrájené cibule osmahneme v hlubší pečící nádobě na sádle do světle zlaté barvy.

  2. Přidáme pokrájená odblaněná játra, slezinu, pokrájené uvařené srdce z vývaru a pokrájený mozeček.
    Maso promícháme s paprikou, podlijeme trochou piva a vývaru.

  3. Ke guláši přidáme drcený kmín, česnek a přikryjeme poklicí. Pečeme v rozehřáté troubě doměkka. Nakonec přidáme pokrájené debrecínské párky. Guláš ochutíme solí, pepřem a rozemnutou majoránkou.

  4. Podáváme s knedlíkem nebo s pečivem.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 6 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Pečený guláš z vepřových jater, mozečku, srdce a sleziny

K receptu nejsou žádné komentáře.

Tématické fráze: vepřový guláš vepřova jatra gulaš vepřový mozeček do guláše veprova jatra vepřový guláš pečený v troubě mozeček do guláše guláš s mozeček vepřové srdce recepty recepty z vepřových jater vepřový slezina guláš z mozečku a ledvinek vepřova jatra recepty recept na vepřové srdce gulaš uvařený v pečené v troubě játra a slezina recepty vepřová játra recept vepřové mozeček pečený vepřový guláš v troubě vepřové, mozeček guláš z vepřového

Zapomněl/a jsem heslo