Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 668 kJ / 877 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 60,60 g |
Tuky | 35,51 g |
Vláknina | 30,05 g |
Cholesterol | 524 mg |
Sodík | 282 mg |
Sůl | 0,52 g |
Sacharidy | 66,05 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 1. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Brambory zapékané s tofu a fazolkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o06Y
Moje poznámka
Brambory zapékané s tofu a fazolkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o06Y
Nejnovější recepty
Květákové karí placičky
Přidáno před 11 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 13 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno před 21 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno 2. 5. 2025 18:49
Pizza Valencia
Přidáno 2. 5. 2025 15:03
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Valašské frgály
bodie před 7 hodinami
Kapr na zelenině
Blofas před 9 hodinami
Mokrá kokosová buchta
Surmei před 9 hodinami
Kuřecí stehna s bylinkami a šunkou
E. J. K. před 10 hodinami
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
chocho před 10 hodinami
Malinový koláč s pudinkem
Kamil1 před 11 hodinami
Povidlové koláče z kynutého jogurtového těsta
zujara14 před 11 hodinami
Honzovy kynuté buchty
Marcela0123 před 12 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 12 hodinami
Jogurtová bábovka
Cerpes před 12 hodinami
Tématické fráze:
zapečené brambory s fazolkami,
zapečené brambory s tofu,
zapecene brambory s fazolkama,
zapecene fazole s tofu a bramborem,
uzené tofu, brambory, vajíčka, recept,
zapečené brambory s rajčaty,fazolkami,
zapečené bramboty s fazulkou,
zapecene bramvory s fazolkami,
zapečené kapustičky s fazolkami,
brambory zapečené s fazolkama,
brambory zapečené s fazolkami,
zapečený brambory s fazolkamy,
zapečené brambory s fazolí,
brambory s fazolkami
Suroviny:
brambory,
máslo,
cibule,
fazolky zelené,
vejce,
sůl,
pepř,
kurkuma,
tofu uzené,
mléko,
cibule,
olej
Komentáře (2)