Drůbeží koktejl

Drůbeží maso Doba přípravy: 35 minut 3 názory

Drůbeží maso Doba přípravy: 35 minut 3 názory

Suroviny 4-5 porcí

600 g kuřecí maso
4 ks nakládané okurky
3 ks vařená vejce
4 lžíce polévková majonéza
4 lžíce polévková jogurt bílý
1 lžíce polévková hořčice plnotučná
2 lžíce polévková kečup - jemný
1 lžíce polévková citronová šťáva
sůl podle chuti
cukr podle chuti

Postup přípravy receptu

  1. Z majolky, jogurtu, hořčice, kečupu, citronové šťávy připravíme koktejlovou zálivku. Kuřecí maso okořeníme a restujeme.

  2. Vychladlé nakrájíme na menší kostičky a promícháme se stejně nakrájenými okurkami a drobně rozsekanými vejci, vmícháme zálivku a necháme v chladu uležet.

Komentáře k receptu Drůbeží koktejl

  • hosta hosta

    No, ty okurky mi tam trochu vadí, raději bych dala ředkvičky, ale recept je holt recept:-))

    Odpovědět

  • zujali zujali(autor receptu)

    zuzun:
    Ten cukr tam přidávám jenom z toho důvodu, že citrón je někdy hodně kyselý a kečup není vždy úplně hodně sladký.

    Odpovědět

  • zuzun zuzun

    Delam podobne, rikam tomu kureci salat, ale nedavam Majolku® (kalorie) ani cukr, kecup je dost sladky. Bodik, je to zuzo:yes:

    Odpovědět