Vepřovo-drůbeží guláš

suslajda Kuchařka: suslajda

Vepřové maso 14 názorů

Suroviny

400 g vepřové plecko (krkovice)
200 g vepřových jater
150 g krůtích srdíček
150 krůtích žaludků
3 oloupané nakrájené cibule
5 stroužků prolisovaného česneku
1 PL sádla
50 g Gazdovské slaniny
1 chilli paprička (může být i víc)
sůl
čerstvě mletý pepř
sladká paprika
pálivá červená paprika
majoránka
střídka za dvou krajíců chleba
Recept si zatím oblíbilo 12 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Rozehřejeme sádlo a vyškvaříme si slaninu nakrájenou na kostičky. Nakrájenou cibuli osmahneme na základě slaniny a sádla. Omyté nakrájené maso opečeme ze všech stran na cibulce se slaninou a sádlem.

  2. Okořeníme pepřem, oběma paprikami, česnekem a chilli papričkou, podlijeme vlažnou vodou a necháme zvolna dusit. Při dušení postupně přidáváme krůtí žaludky, srdíčka, jako poslední přidáme játra.

  3. Zahustíme rozdrobenou střídkou chleba a dusíme dokud není všechno maso měkké, podle potřeby podléváme. Nakonec guláš osolíme, přidáme majoránku a podle své chuti ještě dokořeníme.

Poznámka

Guláš můžete podávat s knedlíkem, těstovinami, nebo s čerstvým chlebíkem.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 474 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Vepřovo-drůbeží guláš

Tématické fráze: guláš z vepřových jater vepřovo kuřecí guláš guláš z drůbežích jater guláš z drůbežích žaludků a srdíček guláš z drůbežího masa guláš z drůbežích žaludků guláš s vepřových jater veprovo kruti gulas drůbeží maso guláš rychlý vepřovo-kuřecí guláš guláš z plecka a vepřového srdíčka guláš z krůtích žaludků gulášek s drubežího masa recept veprovo fazolovy gulas guláš z vepřové játry vepřovo kuřecí guláš recept guláš s vepřového masa a kuřecích jater gulás s vepřovýho masa vepřovo krutí uláš guláš s vepřovým masem a játra

Zapomněl/a jsem heslo