Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energetická hodnota8 955 kJ / 2 140 kcal
Bílkoviny133,40 g
Tuky155,84 g
Vláknina9,10 g
Cholesterol775 mg
Sodík453 mg
Sůl1,20 g
Sacharidy46,50 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Překvapilo mě, že tu Krakonošův oheň není - takové jednoduché a skvělé jídlo

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

zujali

1. 2. 2020 14:48

Vypadá to lákavě. Ukládám si a určitě vyzkouším :-)

Wyctor

12. 3. 2017 10:58

Nejlepší maso na Krakonošův oheň je vepřová panenka. Kuřecí maso je sice dříve hotové, ale není to ono.
Vhodná příloha je rýže, pečené brambory, nebo bramboráčky.

Veronika.Hrozna

11. 3. 2015 16:18

Ták, a hodnotím,výborné ! Doporučuji hodinku nechat uležet,ohřát a podávat. Ta cibulka je potom v tom mase líp cítit. Trošku proležet neuškodí. :-) "Krakonoš" byl spokojen!:-D

Petra Benesova

11. 3. 2015 00:41

klukodvody:Ano, přesně tak, jen na dobu přípravy cibule. Děkuji za výpomoc;-)

Veronika.Hrozna

10. 3. 2015 21:02

klukodvody:Každá rada dobrá,dělám prvně autorka se možná ozve,kolik minutek to má asi odležet.:-D

Veronika.Hrozna

10. 3. 2015 21:00

magdalenka: Tak to nechám chvílku odležať!:-D:-D:-D

klukodvody

10. 3. 2015 20:52

Veronika.Hrozna jestli mohu tak je to naložené jen tu dobu než si uděláš přípravu toho dalšího .Tak nejdřív si připravíš maso a potom ostatní a je to .Doufám ,že mně Petra promine že odpovídám .:-?:-?:-?:-?

magdalenka

10. 3. 2015 19:40

Veronika.Hrozna:v texte sa píše, že chvíľu odležať...:-))

Veronika.Hrozna

10. 3. 2015 19:10

magdalenka: Ja už zajtra,iba neviem ,ako dlho to mám nechať v tej sójovej!;-)

magdalenka

10. 3. 2015 17:56

Peťka, super recept, pre mňa neznámy - ukladám si. Vidím to tak na nedeľu.:yes:

klukodvody

10. 3. 2015 15:41

Nemáš zač já jsem rád že někdo ctí tradici .Jde o postup a ne třeba až tak o maso protože původní je s vepřovou kotletou s kostí .Ale to není tak důležité protože v té době a je to 50 let zase tyhle variace nebyly .:yes::yes::yes::-K:-K

Petra Benesova

10. 3. 2015 15:33

klukodvody:Tak to velice děkuji, z toho komentáře mám husí kůži:-8 (samozřejmě v dobrém). Díky:-K

klukodvody

10. 3. 2015 15:23

Tak na to jsem byl moc zvědavý ,protože jsem byl u zrodu tohoto receptu a máš ho úplně perfektní ,protože každý se divil ,že oheň a smetanová omáčka .Super mám radost že to není nějaký paskvil .Dávám bodík a mohu tě ujistit ,že šéfkuchař ze Savoje ,který to vymyslel má tam někde nahoře radost .:-K:-K:-K:-K:-K:-K:-K

Veronika.Hrozna

9. 3. 2015 22:34

Vypadá to velmi jedlé! "Krakonoš" se nacpe !Co je s hódně cibulí má vždy úspěch zaručen a ještě čili a tabasco tak bude vrnět blahem. :-D

Renata Krupková

9. 3. 2015 18:40

Tuto minutku znám a je luxusní :-p

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelů

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kuřecí krakonošův oheň krakonošuv rizek krakonošův oheň z kuřecího masa krkonošuv ohen katuv oheň krakonošuv řízek recept krakonošuv ohen kuřecí krakonšův oheň oběd recepty krakonosuv ohrn kraqkonošuv ohen krakonošuv ohň recepty na oheň krakonosuv kureci rizek krakonosovi ohne krakonošův kuřecí oheň krakonošův ohen kuřecího masa hrakonosuv ohen krakonošův šlehačkou krakonosuv ohen s kuřecím masem

Suroviny: prsa kuřecí, smetana ke šlehání, cibule, olej, omáčka sojová, chilli, tabasco, sůl, pepř

TopRecepty.cz

Krakonošův oheň drůbeží

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/K2or