Suroviny
Porce: 25-30 ks,záleží na velikosti
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 16 494 kJ / 3 942 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 73,30 g |
Tuky | 178,28 g |
Vláknina | 12,00 g |
Cholesterol | 1,24 g |
Sodík | 426 mg |
Sůl | 1,59 g |
Sacharidy | 505,14 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 5. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Miluščin křehký koláč s ovocem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lP55
Moje poznámka
Miluščin křehký koláč s ovocem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lP55
Nejnovější recepty
Jahodový jogurt
Přidáno před 5 hodinami
Lotus poháry s ovocem
Přidáno před 12 hodinami
Rýže s brokolicí, kapií, žampiony a kukuřicí
Přidáno před 18 hodinami
Bramborové chipsy z HF
Přidáno před 21 hodinami
Grilovací marináda s polotmavým pivem
Přidáno 12. 6. 2025 21:11
Kachní játra s uzeným bůčkem na bílém víně
Přidáno 12. 6. 2025 21:06
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jahodové smoothie
Valis před 6 hodinami
Jihočeský kynutý koláč
Vlasti80 před 7 hodinami
Plněná kuřecí prsa se šťouchaným smetanovým bramborem
Moanka před 7 hodinami
Hrníčkový ovocný koláč
Papucel před 8 hodinami
Domácí okurková a jahodová šťáva
TotalMudla před 9 hodinami
Ražniči v pomalém hrnci
radekfiala před 9 hodinami
Borůvkový táč
Eviip před 9 hodinami
Kuřecí v rajčatovo česnekové omáčce s krupicovými nočky
Jan Nemec před 12 hodinami
Modelovací hmota (falešný marcipán) dobrý na tvoření figurek
HanaS92 před 14 hodinami
Svíčková na smetaně
Radka.cvoligova@gmail.com před 14 hodinami
Tématické fráze:
křehký koláč s ovocem,
koláč s ovocem,
ovocný koláč,
kolac rybiz slehacka,
ovocné koláce,
kolač ovoce,
křehký koláč s tvarohem a ovocem,
křehké řezy s jamem,
ovocný koláč z tva,
top recepty-miluščin křehký koláč,
miluščin rebarborový koláč,
křehký ovocný koláč,
krehky kolac,ovoce kompot,
kolac slehacka rybiz,
miluščiny řezy
Suroviny:
cukr,
mouka hladká,
máslo,
vejce,
šlehačka,
prášek do pečiva,
Komentáře (5)