Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 20 049 kJ / 4 792 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 76,55 g |
Tuky | 202,79 g |
Vláknina | 10,50 g |
Cholesterol | 1,57 g |
Sodík | 401 mg |
Sůl | 0,83 g |
Sacharidy | 659,93 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 7. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Křehký rybízový koláč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Y9p0
Moje poznámka
Křehký rybízový koláč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Y9p0
Nejnovější recepty
Zapečené brambory s krkovicí podle Pepy Nemravy
Přidáno před 3 hodinami
Zdravý cuketový nákyp
Přidáno před 3 hodinami
Dalgona sušenky
Přidáno před 4 hodinami
Hovězí kostky po znojemsku
Přidáno před 22 hodinami
Pečivo z bramborového těsta
Přidáno 8. 7. 2025 08:55
Letní koláč s třešněmi
Přidáno 8. 7. 2025 08:30
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí játra na víně a bylinkách
Libasaba před 3 minutami
Česneková polévka - sváteční
MartinaJonakova před 15 minutami
Hrníčková bábovka
Ajisek před 20 minutami
Řecké Souvlaki
Jan Nemec před 21 minutami
Odpalované těsto na ovocné knedlíky, trochu jiné
Nadatode před 29 minutami
Pizza ze sušeného droždí
vikisubrtova2710 před 2 hodinami
Bábovka z pomazánkového másla
nelinka62 před 2 hodinami
Vánoční chlebíček
radekdolezal033 před 6 hodinami
Hovězí plátky na tymiánu
ZboSy před 6 hodinami
Tématické fráze:
křehký koláč s rybizem,
rybízový koláč,
vláčný rybízový koláč,
rybízový koláč recept,
krehky kolac s rybizem a snehem,
rybízový koláč se sněhovou krustou,
křechký koláč s rybízem,
rybízová buchta se sněhem,
křehký rybízový koláč se sněhem,
křehký koláč s tvarohem a rybízem,
krehky rybizovy kolac s tvarohem,
rybízový koláč se sněhem,
recept na rybízový koláč,
křehký koláč s ribízem,
vlacný rybizový,
rychlý rybízový koláč,
koláč s rybízem,
vláčný koláč s rybízem,
moučník s rybízovou krustou,
rybízový koláč vláčný
Suroviny:
máslo,
mouka hladká,
cukr,
žloutek,
bílek,
cukr moučkový,
rybíz
Komentáře (2)