Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 551 kJ / 1 566 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 168,27 g |
Tuky | 80,06 g |
Vláknina | 8,74 g |
Cholesterol | 1,96 g |
Sodík | 1,73 g |
Sůl | 3,91 g |
Sacharidy | 41,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 4. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Roláda z mletého masa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oY7j
Moje poznámka
Roláda z mletého masa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oY7j
Nejnovější recepty
Linecký koláč s cuketou
Přidáno před 6 hodinami
Koláč s tvarohem a rybízem
Přidáno před 12 hodinami
Lečo v omeletě
Přidáno 3. 7. 2025 08:29
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno 2. 7. 2025 19:13
Květák bez smažení
Přidáno 2. 7. 2025 16:46
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno 2. 7. 2025 13:51
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Polévka vinná
Milan.Krimsky před 34 minutami
Sytá uzená polévka
JiriSeidler před 2 hodinami
Francouzský toust se šunkou a sýrem
Rennna před 5 hodinami
Tvarohová bublanina
HanaHanka před 5 hodinami
Hříbková omáčka
Darwin před 5 hodinami
Extra rychlé lívance
zelenapampeliska před 5 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
olivka před 7 hodinami
Vejce v hořčicové omáčce
Ivyjg před 7 hodinami
Tématické fráze:
roláda z mletého masa,
recepty z mleteho masa,
roláda z mletého hovězího masa,
rolády z mletého masa,
roláda z mletého masa videorecept,
mleté maso,
plněná roláda z mletého masa,
hovězí roláda z mletého masa,
nejlepší roláda z mletého masa,
svíčková roláda,
mleté maso recepty,
časopis maso,
roláda z mletého vepřového masa,
rolády z masa,
roláda z masa,
roláda z mletého masa bramborová kaše,
roláda z mletého,
mleté hovězí maso roláda,
recepti z mleteho masa,
masa
Suroviny:
maso vepřové mleté,
maso hovězí mleté,
vejce,
strouhanka,
česnek,
cibule,
majoránka,
sůl,
pepř,
tuk na smažení,
vejce,
párky,
kapie červená,
okurka čerstvá
Komentáře (3)