Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Cikánske halušky

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min

30 min (30 min příprava)

12. 5. 2009 19:45

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energetická hodnota11 571 kJ / 2 765 kcal
Bílkoviny75,78 g
Tuky183,06 g
Vláknina7,50 g
Cholesterol476 mg
Sodík2 682 mg
Sůl6,61 g
Sacharidy199,95 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Ak je tvaroh príliš tuhý a cesto sa nedá dobre spracovať, pridáme podľa potreby mlieko.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

tejaja

16. 8. 2018 07:26

Trinka: Ja by som skôr dala pažitku ako libeček. Ale je to na tebe, čo ti chutí. ;-)

Trinka

16. 8. 2018 01:30

Bohužel, kopr mi nešmakuje, snad to nebude vadit když si místo něho dám snítku libečku.
Myslím že to s ním bude taky zajímavé...;-)

kajinek

1. 7. 2011 11:31

halušky jsou fajn ale přibiram po nich jako selatko!!!!:yes:

tejaja

27. 2. 2011 14:42

Nechcem byť papuľnatá, ale u nás sú všetky halušky, napriek tomu, že tam ide slanina, považované a berú sa VŽDY za bezmäsité jedlá. A nikomu to v celom regióne nevadí :-D:-D:-D

luckymoon

26. 2. 2011 16:36

Nechci být držkatá, ale když jsou to bezmasá jídla, nevadí tam ta slanina???? :-(

tejaja

26. 11. 2009 13:49

Dostala som mail, že pri tomto recepte mám nový komentár od misa (neregistrovaný/á). ale tu žiadny nie je. Prečo sa komentáre mažú, nezdá sa mi, žeby od tejto prispievateľky bol komentár vulgárny. Stalo sa to už opakovane. Vie to niekto vysvetliť ?

tejaja

1. 10. 2009 17:57

Hanka, toto nie sú klasické halušky, je to niečo iné;-)

Hana

1. 10. 2009 11:40

jednoduchý recept na halušky-nastrouhat brambor,osolit a přidat hladkou mouku na tužší těsto a hned házet do hrnce s vařící se vodou.Až vyplavou,jsou hotové.:)

miholl

22. 9. 2009 16:22

Teri, halušky miluji :-p a tenhle recept budu zkoušet hned zítra, jen mě mrzí, že jsem ho našla až teď:-* , už jsem dala bodík, pá :yes:

tejaja

15. 5. 2009 07:18

Jendo neboj sa, cesto musí byť husté asi ako na klasické halušky, nepoužívaj tvaroh termizovaný, ale obyčajný, v čechách asi ten v kocke. Ak sa ti to nepodarí, stále budeš mať z cesta osoh : použiješ ako lepidlo:-D:-D:-D

Gábina

15. 5. 2009 00:57

:-O Jani, v receptu bylo, že máš hodit těsto do koše:-?:-D:-));-)

JanaDorazinova

14. 5. 2009 21:33

Fakt se s těma cikánama roztrhl pytel!:-)):-D:yes:
Hodně mne pobavilo, Jendo, že tys měl problém s nějakým jídlem!:-)) Ale to je asi pro každého, já dnes například, těsto na anglické rohlíky, udělané v pekárně hodila do koše. Přesně podle receptu. Mno, není každý den posvícení, což?;-)

Bibinka

14. 5. 2009 18:47

Přidala jsem s dovolením fotku;-)

Bibinka

14. 5. 2009 18:47

Tejajo, měli jsme je dnes k obědu a řeknu ti, to si ti cikáni "žerou":-! Jsou děsně lahodný a chuť mají přímo takovou, co naše chuťové buňky milujou-prostě u nás tvůj recept zdomácní (i manžel chrochtal) a brzy budu opakovat:yes:Dala jsem opečenou anglickou. Bodíka už jsem dala a kdyby to šlo, dám dalšího:yes:;-)

Jana Pá

13. 5. 2009 14:39

:-p:yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelů

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: halušky halušky recept cigánské halušky cikánské špecle recept na halušky ciganske jidla recept halušky sítko na halušky cikánske jidlo cikánská kuchařka recepty halušky cikanska jidla recepty na halušky cikánské recepty cikanske placky klasické halušky cikánské jídla halušky s anglickou slaninou cikánské halušky s anglickou slaninou halušky s koprem

Suroviny: tvaroh měkký, mouka hladká, vejce, sůl, kopr, olej, slanina uzená, smetana kysaná

TopRecepty.cz

Cikánske halušky

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/LgB4