Okurkovo - bramborový guláš
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 2 852 kJ / 682 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 20,85 g |
Tuky | 1,66 g |
Vláknina | 32,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 63 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 137,30 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
13. 9. 2016 17:55
slavomír vácha: Jedlo je zahustené múkou a mliekom, nie vodou. A ako píšu ľudia podomnou, zátrepku poznali už naše praprababičky. A pšššš, prezradím vám tajomstvo, niektoré jedlo zahustím aj vo vode rozmiešanou maizenou. Ale nepoviem vám, ktoré, ešte by ste zmenili svoje zvyklosti a začali sa po mne opičiť. A po zlých kuchároch to neradno robiť.
13. 9. 2016 12:21
Simona Skolakova:
No, bych se nedivil, kdyby z receptu udělal bezlepkový a brambory dal vařit nadvakrát: část nechal rozvařit
Áááá nééébo část brambor odebral a rozfofroval tyčákem
No, bych se nedivil, kdyby z receptu udělal bezlepkový a brambory dal vařit nadvakrát: část nechal rozvařit
Áááá nééébo část brambor odebral a rozfofroval tyčákem
13. 9. 2016 12:14
slavomír vácha: jak vidíte může,ale čímpak zahušťujete vy??????Pochlubte se
13. 9. 2016 12:07
slavomír vácha: Nevím, proč by se cibulka nemohla připravovat na oleji. A záklechtkou, zátřepkou - prostě moukou rozmíchanou ve studené tekutině (ať voda, nebo mléko, jako v tomto případě) zahušťovaly omáčky, polévky už naše prababky a to byly sakra kuchařky. Nakonec většina receptů a postupů pochází z minulosti
13. 9. 2016 12:00
slavomír vácha: neregi
No, asi se nebudete divit, že jsou tací, kteří tímto zavrženíhodným způsobem vaříme
Akorát dodělávám cosi, podle surovin, podobného https://www.toprecepty.cz/recept/38320-okurkova-po...
No, asi se nebudete divit, že jsou tací, kteří tímto zavrženíhodným způsobem vaříme
Akorát dodělávám cosi, podle surovin, podobného https://www.toprecepty.cz/recept/38320-okurkova-po...
13. 9. 2016 11:35
Jak může někdo restovat cibulku na oleji!!!Jak někdo může zahušťovat omáčku moukou a vodou???Kuchaři rozhodně néééééé!!!!!
12. 9. 2016 21:48
Ďakujem za pekné komentáre.
12. 9. 2016 10:50
Taky dělám s cuketou i s lilkem, pěkné
12. 9. 2016 10:36
Taky se mi líbí!!
12. 9. 2016 10:35
Mám ho vyzkoušený také, jen místo okurky je cuketa
12. 9. 2016 09:23
To se mi líbí, to je hodně dobrý nápad
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Chřest s holandskou omáčkou a opečenou šunkou
Přidáno před 3 hodinami
Barevná směs s kokosovým mlékem
Přidáno před 5 hodinami
Bramborový bochníček
Přidáno před 10 hodinami
Křupavý hermelín
Přidáno před 10 hodinami
Losos s chřestem a sýrovo-česnekovou omáčkou
Přidáno před 10 hodinami
Fit salát
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Čokoládové muffiny bez mléka
Wanilor uvařila před 36 minutami
Brownies I.
MarenkaKonvalinkova uvařila před 1 hodinou
Mleté maso s těstovinami z jedné pánve
Moanka uvařila před 3 hodinami
Frankfurtská jemná polévka
Pavla91 uvařil před 4 hodinami
Rychlá smetanová pepřová omáčka
Panova uvařila před 4 hodinami
Jogurtový ovocný moučník
Martina babička uvařila před 4 hodinami
Kuřecí plátek na zelenině s kroketami nebo rýží
Jan Nemec uvařila před 6 hodinami
Čočka na kyselo se smetanou
Johan15 uvařil před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Omáčka velouté je základní světlá omáčka, kterou podáváme s masem, zeleninou nebo rybami. Je dobrým základem pro další omáčky či polévky
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Další recepty
Tématické fráze: bramborový guláš hlíva ústřičná recepty guláš
Suroviny: okurka salátová, brambory, cibulka jarní, mléko, mouka hladká, paprika sušená sladká, česnek, olej, sůl, pepř, ocet
Okurkovo - bramborový guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z9gR
11 názorů