Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 686 kJ / 642 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 28,34 g |
| Tuky | 15,79 g |
| Vláknina | 15,20 g |
| Cholesterol | 518 mg |
| Sodík | 236 mg |
| Sůl | 0,42 g |
| Sacharidy | 90,20 g |
Postup přípravy
Z vejce se stane nafouklý svítek, který v rozpáleném tuku zezlátne. Sundáme pánev z ohně, dvěma vidličkami roztrháme vejce na malé kousky, vsypeme do odstavených brambor a promícháme.
Zveřejněno 29. 10. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Teplý bramborový salát s vaječným svítkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l9G1
Moje poznámka
Teplý bramborový salát s vaječným svítkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l9G1
Nejnovější recepty
Nepečené Lotus kuličky
Přidáno před 2 hodinami
Burizonové kuličky
Přidáno před 3 hodinami
Vepřové nudličky na pórku s česnekem
Přidáno před 3 hodinami
Mrkvovo-sýrové placky (vhodné i pro diabetiky)
Přidáno před 4 hodinami
Cuketa na kari a česneku s nakládanou červenou paprikou
Přidáno před 21 hodinami
Belgické lanýže
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Perníčky hned měkké pro děti vylepšené
Virtuous0112 před 14 minutami
Dršťková polévka z hub
magdalenka před 1 hodinou
Vepřová kýta v královské peřince
LenuleJ. před 1 hodinou
Masové koule s medvědím česnekem a paprikou v pomalém hrnci
Pavlina06 před 2 hodinami
Kokosky - sněhové s kokosem
Teryshek před 3 hodinami
Pečený rolovaný bůček s dušenou kapustou
mustafka před 3 hodinami
Rychlé ořechové řezy s kávovou šlehačkou
Andruse před 8 hodinami
Vepřová krkovice s bramborem v PH
Pavlina06 před 9 hodinami
Zdravý makový koláč
Janicee před 17 hodinami
Tradiční linecké cukroví
kamila.k před 18 hodinami
Tématické fráze:
vaříme na chatě jiřina šejbalová,
teplý bramborový salát,
prevarene brambory na salat,
jiřina šejbalová teplý bramborový salát
Suroviny:
brambory,
cibule,
ocet,
voda,
sůl,
pepř,
vejce,
ghee,
sádlo
Komentáře (4)