Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pstruhové řízky

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

KuchtaPaja

Snadný

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 45 min

45 min (45 min příprava)

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Krok 1: Pstruhy bez hlav a všech ploutví rozřízneme na 2 půlky, tzn., že z každého pstruha máme 2 filety. Kůži nestahujeme! Filety osolíme a opepříme. Krok 2: Připravíme si těstíčko. Smícháme vejce, mléko, hladkou mouku, sůl, prolisovaný česnek a sladkou papriku. V těstíčku obalíme filety. Krok 3: Na rozpáleném tuku (pro lepší chuť používáme máslo) osmažíme filety z obou stran dozlatova. Dobrou chuť!

Zveřejněno 2. 12. 2016

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pstruhové řízky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/xWGr

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pstruhové řízky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/xWGr

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
pstruh na řízek, řízek z pstruha, rizek ze pstruha, pstruh jako rizek, pstruh obaleny jako rizek, pstruhovy filet, smazeny rizek z ze pstruha, amur a pstruh jde obalit jako rizek, pstruh jako řízek recept, pstruh jako vepřový holandský vepřový řízek, pstruh s česnekem jako řízek, filety rizky, rizek pstruha, křupavá kuže na pstruhovy, řízky+ze+pstruha, recept na pstruhový filet, řizek pstruh, pstruh řízek, pstruh jako rizek?, pstruh na pulky

Suroviny:
pstruh, sůl, pepř, mléko, mouka hladká, vejce, česnek, paprika sušená sladká, máslo

Přidat fotografie receptu