Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pstruhové řízky

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

KuchtaPaja

Snadný

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 45 min

45 min (45 min příprava)

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Pstruhy bez hlav a všech ploutví rozřízneme na 2 půlky, tzn., že z každého pstruha máme 2 filety. Kůži nestahujeme! Filety osolíme a opepříme. Krok 2: Připravíme si těstíčko. Smícháme vejce, mléko, hladkou mouku, sůl, prolisovaný česnek a sladkou papriku. V těstíčku obalíme filety. Krok 3: Na rozpáleném tuku (pro lepší chuť používáme máslo) osmažíme filety z obou stran dozlatova. Dobrou chuť!

Zveřejněno 2. 12. 2016

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pstruhové řízky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/xWGr

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pstruhové řízky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/xWGr

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (2)

Nevyprážam často, ale dnes bola výnimka. :-) A neľutujem. Takto upravený pstruh bol skutočne dobrý Díky za recept. ;-)

Tématické fráze:
pstruh na řízek, řízek z pstruha, rizek ze pstruha, pstruh jako rizek, pstruh obaleny jako rizek, pstruhovy filet, smazeny rizek z ze pstruha, amur a pstruh jde obalit jako rizek, pstruh jako řízek recept, pstruh jako vepřový holandský vepřový řízek, pstruh s česnekem jako řízek, filety rizky, rizek pstruha, křupavá kuže na pstruhovy, řízky+ze+pstruha, recept na pstruhový filet, řizek pstruh, pstruh řízek, pstruh jako rizek?, pstruh na pulky

Suroviny:
pstruh, sůl, pepř, mléko, mouka hladká, vejce, česnek, paprika sušená sladká, máslo

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu