Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rybí řízky jako utopenci

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

22. 9. 2016 17:23

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Naše kuchařka

Do obchodu

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

Koubkova

28. 10. 2016 19:07

Já mám nálev připravený kapra ve sklenících,ten cukr jsem přidala ;-)

zizala

28. 10. 2016 18:09

Koubkova: Nevypadl, nedávám ho, nevidím důvod ;-)

casino

28. 10. 2016 17:54

Koubkova:
No, cukr není podmínkou..., ale možná myslíte toto: http://www.labuznik.cz/recept/silvestrovsky-escabe... :-)

Koubkova

28. 10. 2016 17:07

Nějak autorce vypadl z nálevu cukr :-O

mysulka

23. 9. 2016 11:35

Také děláme <3:yes:

casino

23. 9. 2016 10:30

No jo, no..., jedno je kolečko u trakaře, ale rybích pečenáčů není nikdy dost;-)

Jana Pá

23. 9. 2016 07:57

Vyzkouším, kapr je v lednici, tak ho obalíme a pak naložíme :yes:
Zítra jede rybář znovu lovit :-?, tak si počkám, co chytne mudrlant ;-), recept jsem si vytiskla, podám informaci po konzumaci:-)

spagetka

23. 9. 2016 06:27

Neumím si to představit, takže mi nezbývá nic jiného, než to vyzkoušet. Kaprů mám teď pravidený přísun a rozhodně se mladým zavděčím ;-);-)

zizala

22. 9. 2016 18:29

hosta: Nádherná představa :-):yes:

hosta

22. 9. 2016 18:12

zizala: jo, přesně tak - a víš, co jich bylo, když tatík každoročně přinesl šest kaprů pro čtyřčlennou rodinu?

zizala

22. 9. 2016 18:05

hosta: :-) My právě smažíme řízky z kaprů jen na Štědrý den, během roku jíme kapra na jiné způsoby. A právě ty řízky, které nedojíme, nakládám a jsou akorát na Silvestra uleželé

savlinka

22. 9. 2016 18:01

zizala: to jo ty kosti je výhoda:yes::yes::yes:je to dobrota:yes::yes::yes:

hosta

22. 9. 2016 17:42

To vždy připravoval můj otec, vášnivý rybář, ze zbytku štědrovečerních kaprů, moc mi to chutnalo:yes:

zizala

22. 9. 2016 17:37

savlinka: Já jsem vždycky myslela, že pečenáče nejsou v trojobalu. To je jedno, dobré to je, odpadá pro někoho otravné obírání kostí, protože se v nálevu krásně rozleží a změknou :-)

savlinka

22. 9. 2016 17:32

Také je děláme jsou to vlastně pečenáče:yes:https://www.toprecepty.cz/recept/9164-kapri-pecena...

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Edice Toprecepty.cz

Kuchařky a kalendář

Naše kuchařka

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: smažený kapr v kyselém nálevu rybí řízky naložené rybí řízky rízky z kapra utopenci z kapra kapří utopenci kapří řízky smažený kapr v nálevu rybí rizek kapří řízky v nalevu nalozeni kapra na kyselo rybi rizky naložené řízky z kapra v nálevu řízek z kapra utopenci z kapra recept rybí řízek v kyselém nálevu co se zbytky smaženého kapra pikantni řizek z kapra smazene rybi file jako utopenci řízky z kapra do octa

Suroviny: kapr, cibule, ocet, voda, pepř celý, koření nové koření, bobkový list, sůl,

TopRecepty.cz

Rybí řízky jako utopenci

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/BYyJ