Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 667 kJ / 159 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,82 g |
Tuky | 0,62 g |
Vláknina | 10,16 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 64 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 30,50 g |
Postup přípravy
Smažíme, kým sa mäso nezačne jemne pripekať. Pridáme mletú papriku a po chvíľke paradajkový pretlak alebo pyré. Krok 4: Necháme prevrieť, dáme pár kvapiek worchestra a podľa chuti kečup.
Dochutíme koreninami a prelisovaným cesnakom. Už len prehrejeme, dáme na uvarené špagety a posypeme strúhaným syrom.
Zveřejněno 31. 1. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Moje špagety
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GN2L
Moje poznámka
Moje špagety
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GN2L
Nejnovější recepty
Květákové karí placičky
Přidáno před 4 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 6 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno před 14 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno 2. 5. 2025 18:49
Pizza Valencia
Přidáno 2. 5. 2025 15:03
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Valašské frgály
bodie před 29 minutami
Kapr na zelenině
Blofas před 1 hodinou
Mokrá kokosová buchta
Surmei před 2 hodinami
Kuřecí stehna s bylinkami a šunkou
E. J. K. před 3 hodinami
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
chocho před 3 hodinami
Malinový koláč s pudinkem
Kamil1 před 4 hodinami
Povidlové koláče z kynutého jogurtového těsta
zujara14 před 4 hodinami
Honzovy kynuté buchty
Marcela0123 před 5 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 5 hodinami
Jogurtová bábovka
Cerpes před 5 hodinami
Tématické fráze:
postup varenia špagiet,
špagety bez z protlaku,
spagety s veprovym masem bez protlaku
Suroviny:
těstoviny špagety,
cibule,
žampióny,
paprika,
česnek,
maso vepřové,
sůl,
pepř mletý,
paprika sušená sladká,
bazalka čerstvá,
protlak rajčatový,
kečup sladký,
omáčka worcesterová,
sýr strouhaný,
olej
Komentáře (2)