Zapékané špagety s vepřovým masem

Marta Kuchařka:

Těstoviny 1 názor

54

Suroviny

1 balíček špaget
400 g libového vepřového masa
1 cibule
mletá sladká paprika
sůl
pepř
5 lžic kečupu
malá plechovka sterilovaného hrášku
4 vejce
100 g tvrdého sýra
1/2 kelímku šlehačky
olej
Recept si zatím oblíbili 4 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Cibuli osmahneme na oleji, přidáme maso nakrájené na kostičky, osmahneme, osolíme, opepříme, zaprášíme paprikou, přidáme kečup, podlijeme vodou (asi 3 dl) a dusíme do změknutí. K masu přihodíme uvařené, okapané špagety, hrášek, nakrájený sýr a smetanu s rozmíchanými vejci (také osolenou a opepřenou). Vše řádně promícháme a pečeme v troubě.

Poznámka

Tentokrát jsou na fotografii malinko bledší než obvykle, došla mi sladká paprika a gulášové koření už nemělo takovou barvičku.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 12 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Zapékané špagety s vepřovým masem

  • luda luda(neregistrovaná)

    :yes::-))Něco podobné udělám a beru to jako prima ispiraci pod názvem co dům dal.Díky za recept

    Odpovědět

1

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo