Kaviárové jednohubky

Předkrmy Doba přípravy: 15 minut 0 názorů

Předkrmy Doba přípravy: 15 minut 0 názorů

Suroviny

30 g šnečího kaviáru
vícezrnná bagetka
listový baby špenát
ředkvička
bylinkové máslo

Postup přípravy receptu

  1. Šnečí kaviár vysypeme do sítka a necháme okapat

  2. Bagetku nakrájíme na plátky a na velmi malém množství kvalitního olivového oleje orestujeme do zlatova. Orestované plátky potřeme tenkou vrstvičkou bylinkového másla. Položíme lístek baby špenátu a kolečka ředkvičky.

  3. Přizdobíme pusinkami bylinkového másla - použijeme zdobičku na dorty. Nakonec poklademe šnečím kaviárem.

Poznámka od kuchařky

Bylinkové máslo:

máslo, listová petrželka, špetka soli, citronová šťáva. Vše rozmixujeme v nožovém mixeru.

Komentáře k receptu Kaviárové jednohubky

K receptu nejsou žádné komentáře.

Tématické fráze: jednohubky s kaviárem jednohubky s kaviár recepty s kaviárem jednohubky kaviár kaviár jednohubky jednohubky z kaviáru recept na jednohubky s kaviárem kaviár na jednohubky jednohubky z kaviarem chuťovky s kaviárem kaviárové recept s kaviarem kaviárové máslo recept jednohubky s kaviárem jednohubky a kaviár kavijarove jednohubky jak se delaji jednohubky kaviárové recepty kaviárové chutovky hubky s kaviarem