

"Smradlavé" brambory
Suroviny 4 porce
- 1 kg brambor
- 200 g anglické slaniny
- olomoucké tvarůžky - 2 balíčky
- sůl
- mletá paprika
- kmín
Postup přípravy receptu
Pekáček vyložíme plátky slaniny, poklademe nakrájenými syrovými očištěnými bramborami, osolíme, opaprikujeme a posypeme kmínem.
A v ne moc prudké troubě pečeme. Ke konci pečení posypeme rozdrobenými tvarůžky a dopečeme do červena.
Trochu to zapáchá, ale zvlášť pro milovníky tvarůžků to chutná báječně :-)
Poznámka od kuchařky
Recept je od Jiřího Krampola z nějakého starého časopisu.
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu "Smradlavé" brambory
-
ne.ver: Děkuji, taky je máme rádi
.
-
Vyrobeno, snezeno, doma to melo uspech.
-
zratelne je to pro vsechny nase u stolu,ja to nezeru, protoze mi to smrdi.
-
Hambro: škoda, že ne i fotečku, ale mám velikou radost, že chutnalo. Děkuju
-
Přesně tak Kadliku - přímo žratelně!!! Měli jsme je dnes k večeři. Bylo to výborný!!
Posílám bodík 8.
-
to vypadá přímo žratelně!!!!!!
-
Brambory vypadají na fotce mňamkově a s tvarůžkami to musí být přímo delikatesa
Bodík
3.
-
Tak jak znám svého muže ... až tohle uvidí, tak to budu muset udělat. Smradlavé recepty jsou u nás momentálně v kurzu.
+
-
Výborný pro milovnice tvarůžků doporučuji knížku Kouzelný tvarůžek- nakladatelství Paseka od polévek až třeba po koláče
-
Sakriš Žížalko, to musím udělat
jak jsou někde tvarůžky, tak se neznám
a protože vím, že to bude úžasný na nic nečekám a dávám boda a prvního