Jablečný závin z tvarohového těsta
Jablečný štrúdl podle tohoto srozumitelného a jednoduchého receptu zvládne upéct každý. I ten, kdo si netroufá na přípravu listového těsta. Štrúdl z tvarohového těsta je vláčný a neodolatelně voní jablíčky a skořicí.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 20 005 kJ / 4 781 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 114,68 g |
Tuky | 190,49 g |
Vláknina | 41,00 g |
Cholesterol | 285 mg |
Sodík | 931 mg |
Sůl | 2,14 g |
Sacharidy | 631,55 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 11. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jablečný závin z tvarohového těsta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/p5W2
Moje poznámka
Jablečný závin z tvarohového těsta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/p5W2
Nejnovější recepty
Jablečno-tvarohový cheesecake na plech
Přidáno před 2 hodinami
Bábovka z cukety
Přidáno před 3 hodinami
Losos se žampiony a brokolici v asijské omáčce
Přidáno před 3 hodinami
Meruňková zmrzlina s tvarohem a toppingem
Přidáno před 14 hodinami
Meruňkový páj
Přidáno před 17 hodinami
Třešňový džem s griotkou
Přidáno před 18 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jemná rybí pomazánka
Valis před 25 minutami
Rybí pomazánka moje
Valis před 25 minutami
Rybízový hrnečkový koláč s drobenkou
Ilias před 36 minutami
Bramborový chleba III.
Jara24 před 3 hodinami
Mini Pavlova
MichaelaM před 4 hodinami
Šneci z listového těsta
Kava 2 před 12 hodinami
Meruňkový koláč s drobenkou
AndreaAbb před 14 hodinami
Hop do vody - přílohové noky
hanaw před 15 hodinami
Cuketová omáčka na špagety
rejt9 před 17 hodinami
Tématické fráze:
jablecny zavin z tvarohoveho testa,
jablkový závin z tvarohového těsta,
jablkovy strudl z tvarohoveho testa,
těsto na jablečný závin z tvarohu,
tvarohový závin s jablky,
jablecny zavin z listoveho testa
Suroviny:
mouka hladká,
tvaroh,
cukr moučkový,
tuk hera,
sůl,
jablko,
skořice,
rozinky,
strouhanka,
cukr,
žloutek
Komentáře (2)