Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 626 kJ / 867 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,25 g |
Tuky | 9,09 g |
Vláknina | 31,80 g |
Cholesterol | 15 mg |
Sodík | 233 mg |
Sůl | 0,40 g |
Sacharidy | 163,06 g |
Postup přípravy
Hmotu natlačíme do vodou vypláchnutých mištičiek alebo širších pohárov a dáme aspoň na 8 hodín do chladničky. Krok 4: Potom vyklopíme na tanieriky (pre lepšie vyklopenie obídeme opatrne nožom dookola). Krok 5: Jogurt premiešame s limetkovou šťavou a polejeme koláčiky. Med môžeme pridať, ale nemusíme, je to sladké aj tak.
Zveřejněno 8. 4. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jablkovo-švestkovo-mrkvový koláček
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VGZB
Moje poznámka
Jablkovo-švestkovo-mrkvový koláček
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VGZB
Nejnovější recepty
Kosmatice se sýrem vhodné pro diabetiky
Přidáno před 9 hodinami
Arabský hummus
Přidáno před 10 hodinami
Cuketová placka vhodná pro diabetiky
Přidáno před 11 hodinami
Pórkový krém
Přidáno před 16 hodinami
Penne s kuřecím masem, brokolicí a mascarpone
Přidáno před 16 hodinami
Poháry s jogurtem a chia semínky
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Čevabčiči se sýrem
E. J. K. před 5 hodinami
Domácí rohlíky jako z pekárny
Jedlik před 7 hodinami
Muffiny s kousky čokolády
Nikolw před 8 hodinami
Zapečené brambory s uzeným masem a smetanou
Jasminka4 před 10 hodinami
Vaječný salát se sýrem
panilek před 10 hodinami
Kynutý pletenec s tvarohem a švestkami
habis před 10 hodinami
Francouzské brambory
Lucek před 10 hodinami
Gnocchi zapečené se smetanou, pórkem a anglickou slaninou
Lucek před 10 hodinami
Jahodové nic se špaldovým korpusem
iveta.kroul před 10 hodinami
Pórková polévka s česnekem a kroupami
Dagemar před 10 hodinami
Suroviny:
mrkev,
jablko,
švestky sušené,
ořechy,
koření do perníku,
jogurt,
šťáva limetková,
med
Komentáře (3)